Wczoraj stali na Sikorskiego w stronę wiaduktu kolejowego. Przed skretem do stacji brico. Tez uwazajcie
U nas kolego znakami naprawia się drogi. Ustawia się znak zakazu lub informacyjny,że nawierzchnia uszkodzona żebyś nie miał roszczeń jak uszkodzisz auto. A starostwo powiatowe to jest już w tym mistrzem. W szczególności pan dyrektor z Rozprzy.
Wjazd do Piotrkowa- przy Bugaju. Tu również jest teren zabudowany -i tu często stoi policja-uważajcie. Ale tu nie powinno być 50 km/ h - jak bym tyle jechał to chyba inni kierowcy by mnie wygwizdali - jaki tu jest teren zabudowany !!!!!!!!!!!! A policja celowo wybiera takie miejsca na kontrole- mandaty sypią się jeden po drugim.
ŁOLABOGA - komentujący jacy Wy jesteście biedni. Kto nie łamie przepisów ten jest - BOGATY i DŁUŻEJ POŻYJE.
A dzisiaj na rondzie sulejowskim w granicach godziny czternastej było tak: wjazd na rondo bez zatrzymania się (a jest tam znak STOP), zmiana pasa ruchu bez sygnalizacji kierunkowskazem, przekroczenie linii ciągłej, przekroczenie prędkości, no i nie zapięte pasy bezpieczeństwa u pasażera. Zgadniecie kto? Powiem tylko, że później ustawili się na Polance przy wjeździe na ośrodki.
Same korki to piszą . Tak wam wszystko przeszkadza? Jak masz ochotę pojeździć szybciej to na tor wyścigowy a nie po mieście.Po drugie jak byście jeździli zgodnie z przepisami to by wam praw jazdy nie zbierali.Ale nie trzeba do ojca samochodu wsadzić koleżanki i kolegów i potem na słowackiego popis co to ja nie potrafię ,a potem zdziwko bo mi prawo jazdy zabrali. Dobrze róbcie tak dalej a idioci się sami wykończą i będzie spokoj
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!