a i pan Maciej Kuszneruk chyba nie rozumie że Piotrków to miasto które ma już trochę lat, i nie zostało zbudowane niedawno bo odkryto "wyngiel", wiadomo że w Bełchatowie będzie lepiej z ulicami i scieżkami niż tutaj gdzie psy d...mi szczekają.
Ścieżki kończą się nagle i nie ma kontynuacji (przejazd Rolniczą przez przejazd kolejowy to przeszkoda celowa ?) i dalej do cmentarza, nie są połączone ze sobą logicznie, a budowanie z kostki to masakra. Kostki się podnoszą od korzeni drzew (Łódzka, i cała obwodnica przy Bugaju), nie ma jak dojechać na Bugaj od Wierzej
A na Dmowskiego brakuje 270 metrów ścieżki między ul. Iwaszkiewicza i Górniczą. Majczyna obiecywała to dobudować w 2012, potem w 2013 i 2014 r., ale chyba zapomniała...
Wolborska wąski chodnik stare płyty jedna wyżej druga niżej i parkujące auta a jezdnią na boku lepiej nie jechać bo takie nierówności więc jade rowerem w tym miejscu tak jak auta bo nie ma wyjścia by pokonać tą ulicę
A na Dmowskiego brakuje 270 metrów ścieżki między ul. Iwaszkiewicza i Górniczą. Majczyna obiecywała to dobudować w 2012, potem w 2013 i 2014 r., ale chyba zapomniała...
Dlaczego nie zrobiono ścieżki rowerowej wzdłuż ul. Śląskiej? ? ? Było miejsce na ścieżkę. Ścieżka byłaby połączona z rondem na Sulejowskiej. Błędem jest budowanie ścieżek rowerowych z kostek brukowych. Najlepsze są z masy asfaltowej. Np. w Warszawie wymienia się nawierzchnię z kostki na asfalt.
Albo na sklodowskiej_curie w dtrone wolborskiej tam wogole sie nie przejedzie bo parkuja samochody
I tak wole jeżdzić ulicą bo te scieżki rowerowe są zrobione z kostki która spowalnia moje tempo jazdy a po drugie wiecznie chodzą po tych scieżkach rowerowych ludzie którzy mają wyje...ne na to że to scieżka rowerowa, nie mam zamiaru co chwila się zatrzymywać czy zmieniać tempa jazdy, scieźki rowerowe w piotrkowie SUX
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!