Dostałem skierowanie od jednego specjalisty do neurologa przypadek rządził że co do dnia wizytę będę miał za rok czy to znaczy że przez ten rok jestem nadal na zwolnieniu lekarskim bo do tej pory jestem może mi ktoś podpowie
Usg brzucha. Termin na marzec 2027 ! Kpina! Za co odciągają te składki zdrowotne skoro nie można wykonać podstawiwego badania. Oczywiście Pani z rozbrajającym uśmiechem poleciła prywatny kabinet kolegi po fachu. Termin za 3tyg, koszt 300zl. Oddajcie pieniądze! Służba zdrowia w tym kraju nie istnieje !
W marcu br. otrzymałam dwa skierowania na badania USG, w tym samym dniu zarejestrowałam w Szpitalu. Terminu od Pań nie otrzymałam ale Panie kazały czekać na telefon z uwagą, że będzie to co najszybciej w sierpniu br. Dotychczas telefonu oczywiście nie otrzymałam. Na skierowaniach Panie wpisały mi w marcu dwa kolejne nr rejestracyjne tj. ponad 380. Żenada aby rzecznik Szpitala tak kłamał opinię publiczną, jak dla mnie to nie do pomyślenia. Jak można tak lekceważąco traktować mieszkańców, w każdej chwili jestem w stanie potwierdzić yo co napisałam wyżej.
Pan rzecznik jak widać nie rozróżnia badań RTG od badań USG. Pacjentka pisze o badaniach USG a rzecznik odpowiada o badaniach RTG. Kogo oni tam zatrudniają? to kpina z naszego zdrowia, i to za nasze podatników pieniądze. Czy ktoś się w końcu weźmie za to ?
Usg dla dziecka zapisani w zeszyt sierpień 2023 w tym roku zadzwonili w maju że usg za tydzień.Niestety nigdzie nie mogliśmy na nfz zrobić usg, Czy z dzieckiem ktoś tyle czekałby ??? . W Łodzi od ręki 100zl i z dnia na dzień usg.
Miesiąc temu, podczas wizyty u znajomej w szpitalu, zaczepił mnie przy windach starszy człowiek pytał gdzie może kupić podpaski dla żony potrzebne jej po wyjęciu cewnika, żona miała wyjść ze szpitala. Niestety nie potrafiłam mu pomóc, sklepiku już nie ma.
02.01.24 skierowanie tego samego dnia zapis na wykonanie USG - wyznaczony nr 8 - mam czekać na telefon. Wizyta u specj. była w maju i wtedy to usg było potrzebne. Na zapytanie P. w recepcji, czy jak byłabym 'cudzoziemką' to bym miała wykonane badanie na maj, P. przeciągła odpowiedź, że oni teeeeż czekają - ile dni, tygodni , ile????
To nie jest jedyne miejsce, gdzie można zrobić USG. Głównie ta pracownia obsługuje pacjentów szpitala. Są miejsca, gdzie czeka się krócej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!