A kto im tam kazał domy stawiać.
...to nie sprawdzili terenu przed kupnem działek ????
Ja mam płacić moim podatkiem za czyjeś nieprzemyślane działania ? Pani "tężnia" niech płaci , jak chce.
Jak ktoś kupuje działki na podmokłym terenie to tak jest. Jak znam życie to pewnie rozwalili system merioracyjny i się dziwią. Jak dla mnie to nie nasz problem.
Kupię sobie działkę po taniości i postawie dom. A co mi tam. Sąsiad coś mówił że mokro ale najwyżej pójdę przed wyborami do prezydenta i nadrobię dymu żeby mi osuszył albo lepiej zapłacił odszkodowanie. Taka to logika króluje wśród naszego społeczeństwa. Dlaczego? Bo są przyzwyczajeni do opiekuńczego państwa. Ja rozumiem że nie należy zostawiać obywateli bez opieki ale też bez przesady żeby ponosić konsekwencje ich marnych inwestycji. To jest analogiczna sytuacja jak u frankowiczów.
glosowali na mariusza to niech cos z tym zrobi a nie renke podnosi żeby sklepy monopolowe zamykać na noc i zrobic zakaz kupna alkoholu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!