Bardzo cieszy gdy taka inicjatywa wypływa od firmy . Dzieciaki będą miały fajna szkołę. Jednak też muszę zapytać co firma z tego ma.
Chyba już im zupełnie rozum odebrało.
Ciebie kiedyś coś zadowoli...?
Straciłem wszelką nadzieję...
DLACZEGO?? skoro wykładaja na to całą kase to chyba moga ustanowic sobie patrona prawda??
na pewno jakis odpis podatkowy :)
Po co tam taka szkoła???Tyle sie mówi o zamykaniu szkół na wsi a tam za taką kasę chcą pobudować.
Czytaj dokładnie! Nie wsłuchuj sie jedynie w swoje myśli!
Bo:
Cytat z artykułu:
"...Zainteresowanie nauką w nowej szkole jest ogromne, i to nie tylko ze strony uczniów z gminy Moszczenica, ale także peryferyjnych ulic Piotrkowa."
Jeszcze przed wyborami była mowa o tym, że jesli Piekarek wygra wybory to wybuduje szkołę w Jarostach, bo jest z Jarost. Od początku byłam temu przeciwna... W czasach gdy mamy niż demograficzny, a szkołay są zamykane to tu otwierają. Tą szkołę otworzą to inną zamkną.
Obniżasz loty coraz niżej. I coraz częściej. Teraz niestety, także. Przykre.
ale w czym rzecz??przeciez z własnej kasy Ikea ja postawi wiec o co problem??
Mała masz rację z tym zamykaniem szkół. Szkołę w Jarostach będą budować a szkołę w gazomi chcą zamknąć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!