Co za postanowienie, będą jak WOŚP do końca świata i jeden dzień dłużej.
Zajmijcie się lepiej maltretowanymi dziećmi albo stwórzcie rodzinę zastępczą dla potrzebujących dzieci - pokażcie jak realizujecie zasady ewangeliczne w życiu - dosyć już tego lansu i kompromitacji chrześcijan - nie sądźcie innych a nie będziecie sądzeni
ten temat będzie rozdrapywany?
o podjęciu decyzji o aborcji powinna decydować kobieta bo ona jest narażona na ewentualną utratę zdrowia lub życia.
Osobiście nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, gdyby moja córka będąc w ciąży była w stanie zagrożenia życia i lekarz odmówiłby jej pomocy, bo jest wierzący i jej życia nie będzie ratował ... zatłukłabym dziada gołymi rękami
i to byłaby MOJA decyzja
Na szczęście nie są to już czasy dla ultra wyznawców. Garstka ludzi sobie przyjdzie coś poględzi i pójdzie to domów gotować obiad. Idea sama upadnie...trzeba to przeczekać. Niech sobie manifestują nawet jednoosobowo.
Ale o co im chodzi ? Ktoś im chce zrobić tą aborcję na siłę ? Czy co ?
Jak same nie chcą to niech nie robią. To chyba dosyć proste.
Ja jak nie chce pić wódy, to jej nie piję, a nie wychodzę na ulicę aby coś tam mamrotać, aby mi ktoś nie sprzedał. Jak nie chce obżerać się słoniną to nie wychodzę na ulicę i nie mamrotam, aby akurat w sklepie nie było wieprzowiny.
Rzygać się chce,w koło jedno i to samo,do roboty się weźcie darmozjady!
Nie ma to jak pisać o tępych frustratach... Nie podoba ci się aborcja - to jej nie rób. A nie będziesz ludziom w majtki zaglądał!
Jeszcze troche i fanatycy religijni wymrą śmiercią naturalną.Polska to kraj swiecki a nie Watykan.Religia niszczy wszystko i służy tylko kapłanom.
czekam niecierpliwie na fotorelację z tego wydarzenia. bo to się już chyba zaczęło...
A co chrzescijanizm na przeciwko ludobójstwu? Historia pokazuje, że sami sa w to całkiem dobrzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!