Ja również polecam tę szkołę, wielu nauczycieli jest super i dobrze uczą, a przecież to my sami musimy później to utrwalić, jak się komuś nie chce uczyć to jego problem a nie nauczycieli. Mnie uczyli super i dostałam się na studia i ci którzy mnie uczyli uczą i dziś
polecam. Nigdzie nie ma tak fajnych ,przyjaznych ludzi. Jest super.Nie wiesz, nie pisz bzdur.
polecam. Nigdzie nie ma tak fajnych ,przyjaznych ludzi. Jest super.Nie wiesz, nie pisz bzdur.
w Piotrkowie powinny być max trzy licea , prawda jest taka że teraz co druga osoba ma magistra , a brakuję rąk do pracy i tylko narzekają , że są po studiach a nie ma dla nich pracy tak bo mamy za dużo już pedagogów po UJK
brakuje murarzy,hydraulików,elektryków itd oczywiście dobrych , dzieci teraz się nie chcą uczyć mają smartfony , internet i rodziców co robią za nich wszystko
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!