Nie wierzę po prostu nie wierzę, przez takich lemingów jak ty powtarzających ciągle głupoty rodem z tvn i gw istnieje taki obraz kibiców. To nic że zadymy zdarzają się raz na kilkadziesiąt spotkań ważne że jest o czym mówić i podsycać strach przed odwiedzaniem stadionów. Prawda jest taka że na stadionach jest bezpiecznie i spokojnie można wybrać się z rodziną ale media mają interes w promowani tylko negatywnych obrazów. Ave RTS !!!
A jeśli Widzew zagra w Pucharach Europy ....Ja pierdziele będzie się działo...Barsa ,Juve ,i Rock and Roll.....
Oczywiście to wytłumacz mi dlaczego na mecze jeździ tyle policji i jak były np derby łodzi to ktoś wywracał samochody i rozwalał witryny sklepów??? samo się wszystko rozwalało?? czy zaraz napiszesz że derby to nie jest normalny mecz?? i że tak można.
Eeee-tam. Wszyscy dobrze wiecie,że prawda leży jak zwykle po środku. Mecze są dla ludzi i fajnie iść na każdy. Ale na mecze chodzą też różne barany, które idą tam by się bić,demolować,rozrabiać. By wypróbować swoją siłę mięśniową tak pieczołowicie wyciskaną sztangą w siłowni przy dodatku sterydów. Problemem jest od dawna pewna niewydolność służb porządkowych, które bojąc się zarzutu "państwa policyjnego" reagują jak już jest za późno.I barany rozrabiają. Nic dziwnego,że większość społeczeństwa poddaje się takiemu stereotypowi myślowemu. Nie ma się o co obrażać, tylko wspólnie działać w kierunku prawdziwie sportowego dopingu na trybunach.( pozwólmy działać Policji i służbom porządkowym ; nie widziałem, by pałowali ojca z dzieckiem siedzącego spokojnie na trybunie...;-> ).
Pomódlmy się w tej intencji...Ostatecznie woda drąży kamień, tylko szkoda, że to tak długo trwa...
Ciekawe, ile kasy Widzew zaproponował za korzystanie z obiektu. Chyba Concordia nie udostępnia stadionu za samą "promocję"?
Opis pod zdjęciem mnie urzekł:
Ja tam w domu bym swoich gości w klatce nie izolował, nawet gdyby przyszli Ruscy z niedźwiedziem. Gość to gość - zasady gościnności zobowiązują, a niechcianych gości się po prostu nie zaprasza. Światek piłkarski wyewoluował jakieś typowo swoje obyczaje i zasady kultury. Jeśli ktoś jest skłonny zapłacić za bilet po to, aby siedzieć w klatce, to jest głupszy od małpy w zoo, bo małpa do siedzenia w klatce przynajmniej nie dopłaca...
Jest jakaś inna dyscyplina sportowa, gdzie kibiców dzieli się na "klatkowych" i "wolnowybiegowych"?
Stadiony to, czy kurniki?
Wszedzie można spotkać baranów na miescie w pubie itd., Widzewowi bedzie zalezeć zeby nic złego sie nie działo w Piotrkowie bo 2 sezony musze grać poza swoim stadionem a w okolicy stadionó nie ma za duzo, Bełcható odpada bo kibice sie nie "lubia"
Nie moge już słuchac tych ciągłych narzekań, ludzie ogarnijcie sie, Widzew to klub z historią, ostatni polski klub ktory gral w lidze mistrzów, to k...a zaszczyt że bedzie prawdopodobie grał w Piotrkowie, to wydarzenie dla Piotrkowa, to reklama, oraz kasa oczywiście, myslicie ze piotrków na tym nie zarobi, wynajecie stadionu kosztuje, a wy ciagle swoje....lesina a ty to idz na pielgrzymke lepiej na kolanach tam sa emocje na twoim poziomie.
A co cie interesuje czy idę na pielgrzymkę?? a sorry ty jesteś tym super kibicem Widzewa z PT co potrafi na mazać na ścianie swojego bloku RTS? Kurde kozak. Ale pisząc tak pokazałeś że nie byłeś nigdy na żadnym meczu i nie widziałeś jak wygląda zabezpieczenie takiej imprezy i jakie tworzą się utrudnienia logistyczne na mieście. Ale co ty możesz o tym wiedzieć. Myślenie logistyczne i zrobienie bilansu zysku i strat jest dla ciebie za trudne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!