Wiecie co wam powiem? te spinki LKS - WIDZEW, CZY inne 'kochajace' sie kluby. to tylko po to bo nie macie chyba gdzie sie wyzywac.
Chcecie sie lac?! Prosze bardzo, wypad po za miasto, lasy itp gdzie nie oberwie zadna osoba ktora przyszla obejrzec mecz i tylko mecz!
Jedni sobie pojda ponaparzac sie a drudzy na wodke po meczu i tez bedzie milo i przyjemnie.
Taki lomot slabeszej osobie bo ma inna koszulke niz ja to zenada, ciekawe jak by taki kwadratowy 'koks' dostal po twarzy za to, ze np jest taki czy owaki od kogos raz drugi.
Na stadion KIBICE! I po meczu bez zaczepek tylko jedzcie sobie za miasto i kto potrzebuje adrenaliny to niech sie naparza.
Byłem na wielu meczach nawet poza granicami kraju, jestem kibicem od wielu lat i powiem tylko tyle nie spapracie tego miasta tylko dlatego, ze wam cos nie odpowiadac gamonie, kazdy powinien miec wybór, chce iśc na mecz to ide, chce na koncert to ide i taka lesina albo inny typ pt. wszystko jest zle, mi tego nie zabroni.
gral, ŁKS, grała reprezentacja, byl mecz Concordia z Resovią z dużą ekipą ŁKS i wszystko bylo ok bedzie Widzew też bedzie ok.
Jak na taki klub jak ŁKS i takie miasto to wyjazd 50 km na mecz ekipą 150 osób to raczej niezła porażka.
Widzew z ego co wiem nawet w najdalsze wyjazdy nie schodzi poniżej 1000.
kiedy minie moda na łks ?? może czas zapoczątkować nową i znowu przerzucić się na inny klub :)
A to przypadkiem nie musi być podgrzewana płyta i oświetlenie aby grac w 1 lidze? oO
Ludzie opanujcie się nie zapominajcie że widzew ma bardzo dużo pseudo kibiców i przyjęcie tego tłumu (że tak ich nazwę?) na teren miasta będzie wiązał się z dużymi kosztami etc. Ale niestety decyzje podejmie miasto i władze klubu.
Pokaż mi kiedy jak to nazwałas pseudokibice Widzewa zrobili burdy na stadionie lub w miejsce do którego przyjechali. Za dużo oglądasz tvn-u i innych śmiesznych mediów.
Racja!Z
co 2 tygodnie należy liczyć się z przybyciem nieokreślonej liczby kibiców (a wśród nich wielu pseudokibiców).
PLUS promocja dla miasta, ale ujęta w mały cudzysłów gdyż czymś innym jest promocja wśród przeklinających "Panów z łysymi głowami" a czym innym wśród osób o pewnym potencjale intelektualnym... Nie twierdzę, że piłką interesują się sami mało inteligentni ludzi. Niestety uogólniając chociażby na podstawie spojrzenia na sposób zachowania przybywających na stadion nie buzuje od nich intelektualny powiem...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!