Ten ksiądz nikogo nie poinformował o tych pedofilskich procederach których był świadkiem, a może sam być ich uczestnikiem?? To zadanie dla prokuratury a nie dla was chłystki!
Nie był świadkiem tylko słyszał o tym w czasie spowiedzi.
Teraz to już Cię fantazja poniosła...
Moje pytanie brzmi: Po co mówić takie słowa skoro nie można złamać tajemnicy spowiedzi?? Przecież to dezinformacja.
Coś mi się wydaje, że ktoś mija się z prawdą!
DOMINO HOSTEL nie zawiesił działalności.
Poniosła mnie fantazja?? Nie tak jak innego "wybitnego" reprezentanta naszego grodu Antoniego M.
Przestańcie już bronić tego ksiedza.Dla niego pedofilia to cos normalnego, jako osoba publiczna powinna wiedziec że nawet jesli tak mysli nie powinien tego głosić.A pozatym drugi Rydzyk z niego był i taka prawda a teraz wielki meczennik .Obłuda i nic wiecej
DO Sklave: Czyżbyś niewierna owieczko podważał decyzję swojego biskupa broniąc tego księdza???
Bez przesady. Bochyński nie wypowiadał zbyt zawiłych językowo zdań....
Według piotrkowskiej ciemnoty mocherowej żaden ksiądz nie jest niczemu winien bo przeciez oni są święci! Szkoda mi tych ciemniaków co to nabiają kasę tym klechom wierząc , że zostaną za to zbawieni i kupia sobie miejsce w niebie! Według mnie prędzej traficie z tymi swoimi klechami do piekła! Nie dotyczy wszystkich księzy i wszystkich mocherów i tych przepraszam! Wszedzie są ludzie porządni i qrwy!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!