No i fajnie dzieki takim wydarzeniom o Piotrkowie bedzie sie mówilo ;)
Nie no jak to możliwe. Brak "pozytywnego" komentarza ze strony włatcy klonów? Nie no, chyba piekło zamarzło. Nikt nie zamówił tekstu antywszystko. Nawet tutaj zapanował kryzys, jakże to smutne.
Koniec offtopu. Widać ludzie, którzy mają więcej oleju w głowie, potrafią chcieć przyjechać do tego "miasta emerytów". Niektórzy starają się wyrwać poza to morze ludzi różniących się niczym.
Nie cieszcie się tzw. piotrkowianie z ulic i z bloków. Na tę premierę biletów nie ma. Zamknięty pokaz dla miejscowej elity miasta i powiatu. Pisanie o tym publiczności na portalu jaki ma cel? Wkurzyć zwykłego człowieka pracy?
bileterka a zdziw się. Dzwoniłam i pytałam. Bilety można kupić. ZatkaO KakaO?:D
Będzie się mówiło ale w Strefie FM. Jak napisano, to będzie jeden z kilku pokazów premierowych, więc nic szczególnego. Mówiłoby się głośno, gdyby to był pokaz przedpremierowy. Ale i tak chwała, że coś takiego będzie w naszym mieście.
Bileterka lepiej od ciebie wie. Ja chciałam kupić bilety i też nie mogłam: pokaz zamknięty dla VIP-ów, cokolwiek to w rozumieniu piotrkowskim oznacza. Zresztą, czytaj sobie:
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1200193,juz-wiadomo-kiedy-odbedzie-sie-piotrkowska-premiera-filmu,id,t.html#f11dfc2620c55bf8,1,3,4
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!