metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Bezideowiec ~Bezideowiec (Gość)przedwczoraj, 17:47

Tłuste koty się zjechały

190

Bylem ~Bylem (Gość)przedwczoraj, 22:00

Mogli by się zabrać do porządnej pracy a nie tylko lans. To takie PSL-owskie. Niech powiat radomszczański nie bierze przykładu z piotrkowskiego i nie organizuje takich zbędnych imprez.

120

eeeeee ~eeeeee (Gość)przedwczoraj, 07:53

Wódka chociaż była na koszt podatnika ?

100

śmieszek ~śmieszek (Gość)przedwczoraj, 08:10

No cóż. To swoiste "Davos" po piotrkowsku się odbyło i już. Dziwne tylko ,że w całym powiecie piotrkowskim nie znalazło się miejsce żeby tych kilkunastu panów i pań "ugościć". Naprawdę nie wiem dlaczego tak się stało....

110

Ja ~Ja (Gość)przedwczoraj, 18:36

Kto za to zapłacił?

170

M69 ~M69 (Gość)wczoraj, 13:13

Tak, historyczny i wiekopomny, na pewno zapisze się złotymi zgłoskami na kartach dziejów Rzeczypospolitej.
Ludzie, miejcie umiar, to nie zjazd książąt a robocze spotkanie (przynajmniej tak być powinno), godne kilkuzdaniowej notatki.

90

Piotrkowianin Piotrkowianinrangaprzedwczoraj, 19:05

W sumie dobrze, że nie zrobili tego konwentu w Sopocie albo w Karpaczu.

120

wieśniak ~wieśniak (Gość)przedwczoraj, 20:23

romuś z woli całe swoje marne wójtowanie skakał przy telusie, a tu biedactwo musiało jechać i słuchać tych drugich.

42

patriota ~patriota (Gość)wczoraj, 12:17

"Płynie Wisła, płynie,
Po polskiej krainie,
A dopóki płynie,
Polska nie zaginie.
Chociaż się schowała
W niepołomskie lasy
I do morza wpada,
Płynie jak przed czasy.
Nad moją kolebką
Matka się schylała
I mówić pacierza
Wcześnie nauczała.
Ojcze nasz i Zdrowaś
I skład Apostolski
Bym do samej śmierci
Kochał naród polski.
Bo ten naród polski
Ma ten urok w sobie
Kto go raz pokochał,
Nie zapomni w grobie."

50

Marzena49 ~Marzena49 (Gość)wczoraj, 20:45

Czy jest ktoś w stanie w prosty sposób wytłumaczyć dlaczego ta panie wskoczyła na takie stanowisko jak marszałek województwa ? Realizacją jakich wielkich tematów może się pochwalić tak pani, bo jej mowa ciała wskazuje, że brak jej pewności siebie, w przeciwieństwie do panów z nadwagą czy otyłością

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat