Moim miastem jest Piotrków Tryb.ale jak czytam komentarze niektórych debili to się nie dziwię czemu w szkole średniej mieli takie braki w edukacji .....kużwa panowie i panie patrzcie co piszecie i piszcie poprawną polszczyżną bo czasami nie podoła się tego czytać!!!!
<Zanzi> Nie odpowiedziałem na ostatnią część Twojego wpisu z uwagi na obszerność tematu. Proponuję abyś wrzucała poszczególne, interesujące Cię nicki a ja będę pisał uzasadnienie mojej oceny.
<Zanzi> Wg mnie 11 komentarzy było debilnych. Na tym portalu częste są apele o pozyskanie inwestorów. Po przeczytaniu wspomnianych wypowiedzi potencjalny inwestor ma do tylko jeden dylemat: oddalić się od miasta z tak pozytywnie nastawionymi do prywatnego biznesu, niewątpliwie rozumnymi obywatelami trybunalskiego grodu, z pierwszą czy drugą prędkością kosmiczną.
Na 16 komentarzy 5 rozsądnych. I do kogo macie pretensje mieszkańcy Piotrkowa, że jest tak jak jest?
Kolejny kościół bym tam postawił i pomnik ministra tego z PiS co z Piotrkowa startował
Tam będzie największa w Piotrkowie codzienna giełda owoców i warzyw.
W tym budynku powinna powstać jakaś porządna imprezownia, coś co ściągnie ludzi z okolic do Piotrkowa i rozrusza trochę nocne i kulturalne życie miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!