metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
koloo ~koloo (Gość)18.08.2012 10:49

i bardzo dobrze, niech budują jak najwięcej!!!

00

Bzduroplet ~Bzduroplet (Gość)18.08.2012 11:02

Ciekawe czy jak Polska wejdzie do strefy Euro(o ile wejdzie w co wątpię), kiedy rząd będzie musiał zrównać kwoty z zachodnimi państwami Haering nie zwinie interesu. A czy takie wyrównanie będzie konieczne? wydaje mi się że tak, bo inaczej do ludzi wreszcie dotrze że w przeliczeniu na Euro zarabiają 400 euro miesięcznie, przy cenach wcale nie niższych niż na zachodnim rynku.

00

Tartu Tarturanga18.08.2012 12:41

"Bzduroplet" napisał(a):
Ciekawe czy jak Polska wejdzie do strefy Euro(o ile wejdzie w co wątpię), kiedy rząd będzie musiał zrównać kwoty z zachodnimi państwami Haering nie zwinie interesu. A czy takie wyrównanie będzie konieczne? wydaje mi się że tak, bo inaczej do ludzi wreszcie dotrze że w przeliczeniu na Euro zarabiają 400 euro miesięcznie, przy cenach wcale nie niższych niż na zachodnim rynku.

A myślisz, że na Słowacji coś takiego się stało??? Wątpie

00

lead12 ~lead12 (Gość)18.08.2012 13:40

na Słowacji zarabiają 400 euro wiem bo byłem,więc w Polsce będzie tak samo.

00

olo ~olo (Gość)18.08.2012 16:10

Ciekawe kto im będzie robił za 1500 zł przy takiej odpowiedzialności jaka tam jest

00

Aman Amanranga18.08.2012 19:50

A jak jakiś duży producent aut będzie miał kłopoty to zaraz zaczną zwalniać ludzi.

00

Haering amazing ~Haering amazing (Gość)18.08.2012 21:07

Czy w haeringu nadal dają umowy na 35 lat czy coś może się zmieniło?

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)18.08.2012 22:17

"Bzduroplet" napisał(a):

Do stawek unijnych to u nas jedynie podciąga się ceny, podatki i narzuca się nam "unijne normy". Ja byłem przeciwny dołączaniu nas do tego eurokołchozu i mam nadzieję, że nie tylko strefa euro się rozpadnie, ale i ten cały komunistyczny eurokołchoz się rozleci. Związek Radziecki był bardziej jednolitym tworem i ambicje miał większe, a mimo to się rozpadł. Nasi rządzący chcą usilnie wejść do strefy euro, bo podczas wymiany obłowią się jeszcze na miliardowych przekrętach, a naród równo po dupie dostanie.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.08.2012 22:29

"Haering-amazing" napisał(a):
Czy w haeringu nadal dają umowy na 35 lat czy coś może się zmieniło?

Jak masz np. 35 lat, do dostaniesz tylko na 32 lata. ;)

00

#FFF ~#FFF (Gość)18.08.2012 22:45

"Al-Bundy" napisał(a):
Ja byłem przeciwny dołączaniu nas do tego eurokołchozu i mam nadzieję, że nie tylko strefa euro się rozpadnie, ale i ten cały komunistyczny eurokołchoz się rozleci. Związek Radziecki był bardziej jednolitym tworem i ambicje miał większe, a mimo to się rozpadł.

Socjalizm kładzie na kolana każdą potęgę, położy też UE, możesz być pewien.

Komentarz był edytowany przez autora: 18.08.2012 22:50

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat