A to prawda że p Marlena ma tylko 2-lata doświadczenia bo tyle raptem była w radzie miasta?
Ta Baba z wyrokiem to gwóźdź do trumny Marleny Wężyk-Głowackiej .... pozdrawiam
A miałem na Panią Wężyk-Głowacką głosować!!!! A tu obnosi się z osobą z prawomocnym wyrokiem o oszustwo. Jak to wygląda? To jest strzał we własną stopę. Przecież chyba nie... a szkoda pisać, bo za dużo walnę i będzie dym. I te hasło wyborcze "Jestem dla Ciebie"!!!! Brzmi jak reklama dziwnych usług. Kto je wymyślił, to powinien walnąć się w głowę i język. A MIAŁEM NA PANIĄ GŁOSOWAĆ!!! W TEJ SYTUACJI ALBO NIE PÓJDĘ NA WYBORY, ALBO PÓJDĘ I ODDAM GŁOS NIEWAŻNY. Obywatelski obowiązek względem miasta i kraju spełnię, lecz nie ma ludzi z moich idei. Pozdrawiam!
Brawo dla pani Wężyk-Głowackiej! Nie cierpię PO ale jestem przekonany o konieczności zmian w Piotrkowie dlatego zagłosuję na Panią.
Proszę zapytać kogoś z kim ta pani współpracowała każdy lub wiekszosc odpowie:wredna zadufana w sobie bardzo nieprzyjemna osoba. Nie potrafi zyc z ludzmi.
dajmy szanse Pani Marlenie, może ona coś zmieni po nic nie robieniu K.CH., Głosujemy na Pania MRLENE - idzimy i zmienmy to miasto
Można nie być zwolennikiem MWG, co nie zmienia faktu, że podczas debaty pan Chojniak wypadł fatalnie. Słuchając tego aż trudno było mi uwierzyć, że mówiktoś z 12-letnim doświadczeniem na stanowisku prezydenta. Nagle przestałem się dziwić dlaczego żyjemy w mieście, w którym są najniższe zarobki, nawet za prostytucję. Brakowało mi do wypowiedzi pana Chojniaka podkładu muzycznego z serialu Kariera Nikodema Dyzmy.
Pytanie Głowackiej w sedno. A sztab chojniaka porażkę mu zgotował takim przygotowaniem. Jesrem zwolennikiem Chojniaka ale to jego otoczenie porażka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!