metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
!!! ~!!! (Gość)14.06.2022 16:39

Czyli stawiamy na defensywę, bronimy wyniku z obecnego sezonu.

37

Monte Christo ~Monte Christo (Gość)14.06.2022 19:21

No to szału ni ma.Myślałem ,że jakieś konkretne transfery ,a tu standard.No cóż może w następnym sezonie.I tak od 15 lat.Jeden psioczy na poprzedników,a na czas obecny większych zmian nie ma.Każdy wytyka długi poprzedników i tyle potrafią.Masz jaja to nie gadaj tylko medal zrób.To tak ja obecni Rządziciele jak coś nie wychodzi to wina Taska.

54

... ~... (Gość)15.06.2022 09:13

Jak dla mnie to transfery na plus. Niech za przykład posłuży nam Paulina Wdowiak z Lublina. Początkowo trzecia bramkarka, jak już dostała szansę to została odkryciem minionego sezonu. Liczę, że nasze młode zdolne zawodniczki u boku bardziej doświadczonych zawodniczek dadzą z siebie wszystko i będziemy zadowoleni. Bardzo mnie ciekawi jak w nowym sezonie zaprezentuje się Tauani Martins Schneider - uniwersalna rozgrywająca na paierze wygląda nieźle. Zobaczymy.

32

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)15.06.2022 14:14

Sprzedano Sarnecką mimo obowiązującego jeszcze kontraktu ,to ewenemen,widocznie brakło kasy. Trasfery bez wielkiego bum,takie sobie.Można się spodziewać 5/6 miejsca z tym trenerem i prezesem.

32

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat