No to szału ni ma.Myślałem ,że jakieś konkretne transfery ,a tu standard.No cóż może w następnym sezonie.I tak od 15 lat.Jeden psioczy na poprzedników,a na czas obecny większych zmian nie ma.Każdy wytyka długi poprzedników i tyle potrafią.Masz jaja to nie gadaj tylko medal zrób.To tak ja obecni Rządziciele jak coś nie wychodzi to wina Taska.
Jak dla mnie to transfery na plus. Niech za przykład posłuży nam Paulina Wdowiak z Lublina. Początkowo trzecia bramkarka, jak już dostała szansę to została odkryciem minionego sezonu. Liczę, że nasze młode zdolne zawodniczki u boku bardziej doświadczonych zawodniczek dadzą z siebie wszystko i będziemy zadowoleni. Bardzo mnie ciekawi jak w nowym sezonie zaprezentuje się Tauani Martins Schneider - uniwersalna rozgrywająca na paierze wygląda nieźle. Zobaczymy.
Sprzedano Sarnecką mimo obowiązującego jeszcze kontraktu ,to ewenemen,widocznie brakło kasy. Trasfery bez wielkiego bum,takie sobie.Można się spodziewać 5/6 miejsca z tym trenerem i prezesem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!