jak jakiś nowy sklep otwierają to tłumy, tylko niektórzy to stoją w kolejce i sami nie wiedzą po co..., może coś się kupi...
A co z drugim sklepem Avans, który był w Intermarche. Już zlikwidowany czy dycha jeszcze?
Sama młodzież emeryci, renciści - którym brakuje na życie i leki! żenada
~AgentWywiadu (Gość)2 godziny temu, 14:34
Motłoch. Wieśniaki. Gmin. Sprane kościołem mózgi. Miasto emerytów, rencistów, biedaków. Jedyne atrakcje w tym mieście to kościoły i markety. Żal mi każdego mieszkańca piotrkowa, który uważa to miasto za normalne i nieoderwane od rzeczywistości. pozdrawiam...Wśród tego motłoch o spranych mózgach, jak bardzo czujesz się niedowartościowany, że musisz obrażać ludzi pod tak szumnym nickiem pisanym dużą literą, choć nazwa miasta w/g ciebie może być pisana z małej. Niedouczony gimbusie odmelduj się do szkoły, a o kościołach poczytaj to historia nie tylko miasta.
sklep jeszcze nie otworzony byl a reklamy na skupie lezaly haha ale oni sie zareklamowali
Nie widzę informacji o plebanie z kropidłem, co jest zazwyczaj normą przy takich otwarciach. Ani żadna ważna persona wstęgi też nie przecięła...
nie mam jeszcze 30stki ale gdy patrze na te zdjęcia to płakac się chce w jakim kierunku zmierza ta cywilizacja i ten świat. żyć się tu niechce. Lucy dopioł swego.
kto normalny miał czas tam dzisiaj sie przepychac ? tylko bogaci ale ich nie widac na tych zdjeciach ... zall.
~AgentWywiadu (Gość) nie pomogą ci studia doktoranckie z UW w życiu do niczego, bo nie zostałeś nauczony w rodzinie szacunku do ludzi. Zapamiętaj że głupi też swój rozum ma i należy mu się szacunek jako człowiekowi, a ty po tych studiach tyle zrozumiałeś, że jest motłoch, którego można opluwać i ty. Jesteś umysłowym i psychicznym gimbusem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!