Może policja i odpowiednie służby zainteresują się "sprzedażą" majątku narodowego m.in w Bełchatowie np. spółka Bewa i Megamed, przy zupełnej bierności i akceptacji podobno "wiernego" senatora z PiS.
Jeśli nie ma pracy to każdy chcę przeżyć, nie robi przy tym nikomu krzywdy tylko po prostu chcę zarobić parę groszy
Niech się wezmą za tych cyganów co na górnym parkingu Kauflandu handluja. Już kilka razy próbowali mi wcisnac wkretarke i perfumy. I jeszcze sie chwala ze dopiero co ukradli :)
Niska szkodliwość społeczna. Chciał sobie dorobić młody człowiek o tyle. Niech lepiej wezmą sie za cyganów,piratów drogowych,dresiarzy, bo to oni w Piotrkowie i okolicy sa zagrożeniem dla społeczeństwa. Swoją drogą to te wszytkie firmy adidas, nike itd wykorzystują ludność Azji płacąc im śmieszne pieniądze za wykonanie pracy, także te sprzedane rzeczy to śmiech.Jak ktoś tu zauważył sa stoiska na rynku w piotrkowie, sa cygany co handluja perfumami na mieście i policja tego nie widzi?
Bandy baranie a słyszałeś kiedyś o zatrzymania z tzw. Własnego rozpracowania? A może właśnie ta osoba kogoś oszukała na jakiejś aukcji i wynikiem sprawdzenia jest to zatrzymanie. Jak się nie znasz to po co głupio dyskutujesz i podjudzasz...
Gościa zawinęli, bo takie jest prawo, a policja jest tylko egzekutorem tegoż prawa.
Najbardziej zastanawiające jest tu jednak coś innego. Po pierwsze, jak policja trafiła na przestępcę? Przeglądając portale społecznościowe! Po drugie, czy firmy, których nazwy były na podrobionych towarach zgłosiły fakt owego handlu na policję? Nie! Gdyby to owe firmy zgłosiły ten fakt, to można by zrozumieć, że policja zajęła się sprawą. Ale to policja, "z własnego natchnienia", przeszukiwała internet w poszukiwaniu takich przestępców! Jest to mocno zastanawiające, że bez zgłoszenia poświęca swój czas dla dobra interesów jakichś zagranicznych firm. Zwykły człowiek musi sam zgłosić na policję fakt, że go pobito, okradziono, oszukano czy obrabowano. Zagraniczne marki nie muszą, bo policja sama dba, by oszuści nie działali na ich szkodę. Hmmm...
Tak swoją drogą, to kto normalny przedkłada "firmowość" ciuchów, nad ich jakość? Jeśli jakość jest dobra, to jakie znaczenie ma, kto to wyprodukował? Ja kupując odzież zawsze patrzę, czy to się na mnie nada i czy cena przystępna.
Pierwsze wejście na bazar od ul.Dmowskiego taka mała żółta furtka tuż przy niej przy samum płocie duże stoisko z kosmetykami,butami,narzędziami,żywnością-kiełbasy,sery,konserwy,czekolady,itd. chemia gospodarcza i wszystko to w bardzo atrakcyjnych cenach,średnio o około 40% taniej niż w sklepach i to nie są podróby,to oryginalny towar.Nikogo to nie dziwi a powinno,gdzie jest policja urząd skarbowy ?Nawet ~ares1~domyślił by się że to jest trefny towar a sprzedawcy to paserzy.
Jesteście niesamowici... A bardziej niesamowitą bandą idiotów, co z tego że chłopak próbował Sobie dorobić pare groszy? z czego ma przeżyc z 1500 na ręke ma opłacic dom rachunki i ma jeszcze z tego wyżyć? BRAWO DLA POLICJI świetna akcja panowie ludzie teraz mogą spać spokojnie po nocach bo złAPALISCIE bandytę, przez was może własnie ktoś nie ma w czym chodzić hehehehe a tak nawiasem mówiąc byście byli bardziej rozgarnięcie to byście wiedzieli że w połowach sklepów ORYGINALNYCH można takie ubrania dostać więc ch.j nie akcja panowie, Policji nie pozdrawiam a chłopakowi życzę żeby wyszedł z tego bez szwanku :)
panowie policjanci lepiej zróbcie porzadek z melinami na starowarszawskiej gdzie wódke mozna kupic o kazdej porze u grzesia tam nie chadzcie ciekawe dla czego?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!