metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)07.10.2009 10:16

i kolejny wałek ekipy Krzysztofa CH. Poboznego.

00

dromader ~dromader (Gość)07.10.2009 10:28

Na górnej półce wybuchały afery gruntowa, hazardowa, rywin gate i inne, to dlaczego w piotrkowie miałoby być inaczej. PEUK wygrywa niemal wszystkie przetargi na remont dróg. Trzeba zmienić prezydenta na człowieka nie związanego z prawicą razem, platforma i sld. To musi być gospodarz w pełnym tego słowa znaczeniu. Radni kręcą lody z prezydentem miasta popierając jego pomysły a miasto coraz bardziej się zadłuża. Ludzie prezydenta miasta myślą jak się załapać na kolejne 4 lata władzy. czas zmienić sekretarza miasta i innych urzędników matusewicza. czas najwyższy zacząć myśleć jak ściągnąć do miasta inwestorów którzy dadzą nowe miejsca pracy i pieni adze do budżetu miasta. Pozdrawiam p. Witolda Maćkowiaka i namawiam do kandydowania w przyszłorocznych wyborach samorządowych na prezydenta miasta.

00

anty ~anty (Gość)07.10.2009 10:59

No to już jest skandal!!! Jawne przekręty które sa opisywane w mediach. Gdzie jest ABW, CBŚ czy inna instytucja.
Niech ktoś kto się zna założy stronę z odliczaniem czasu do końca kadencji tych .........!!!

00

kalafior ~kalafior (Gość)07.10.2009 11:05

Ruinuja co sie da,trzeba ich rozliczyc za głupie pomysły.

00

kalafior ~kalafior (Gość)07.10.2009 11:08

Wygrali przetarg za grosze,ale ktos

Moderator: usunięte
, trzeba sie tym zainteresowac polecam ABW.

00

Piotr Piotrranga07.10.2009 11:14

To drugi "smrodek" związany z tym przetargiem. Pierwszy to było ogłoszenie o włączeniu ulicy Batorego w Kopernika PO rozstrzygnięciu przetargu. A teraz ta zmiana warunków umowy.
Obydwie zmiany czyli i dopuszczenie zmiany przeznaczenia jak i plany włączenia Batorego POWINNY być ogłoszone przed przetargiem bo obydwie mają wpływ na wartość tej inwestycji.
A i budowa parkingu przy Batorego również bez wpływu na realną wartość nieruchomości nie będzie.

00

anty ~anty (Gość)07.10.2009 11:24

Piotr masz świętą rację!!!Sala bankietowa, parking, wlaczenie Batorego do Kopernika.
A moje spostrzeżenie: noclegownia na Belzackiej do przeniesienia, włączenie Belzackiej do Armii Krajowej, nowe budynki przy skrzyżowaniu Belzacka Armii Krajowej, ciekwy jestem co powstanie po noclegowni.
Przekręt na przekręcie.

00

maddox ~maddox (Gość)07.10.2009 12:25

Proszę tutaj idą na rękę a inwestorom z Sulejowskiej jakoś się "nie dało" i inwestycja stanęła. Widocznie mieli mniejsze znajomości w mieście..

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)07.10.2009 12:45

"anty" napisał(a):
Piotr masz świętą rację!!!Sala bankietowa, parking, wlaczenie Batorego do Kopernika.
A moje spostrzeżenie: noclegownia na Belzackiej do przeniesienia, włączenie Belzackiej do Armii Krajowej, nowe budynki przy skrzyżowaniu Belzacka Armii Krajowej, ciekwy jestem co powstanie po noclegowni.

Nie mam mocnych na sprawujących władzę w piotrkowie. Radni popierają wszystko co wymyśli prezydent i jego koalicjanci. Nie wiem kto za ty stoi ale mi to bardzo brzydko pachnie. Może ktoś zechce powiadomić CBA żeby tu zajrzeli i przewietrzyli urząd miasta.
Przekręt na przekręcie.[/cytat]

00

POpierający przedPiSowników? ~POpierający przedPiSowników? (Gość)07.10.2009 14:02

Gdzie prokuratura, Policja z wydziałami: antykorupcyjnym i przestępczością gospodarczą, CBŚ, ABW, CBA, kontrola skarbowa i urząd podatkowy? Czyżby rodzina i znajomi i przyjaciele od ?

Moderator: usunięte. Bez wyzwisk i obelg.
Mamy piotrkowski odpowiednik ogólnopolskiej AFERY HAZARDOWEJ? Kto i kiedy zajmie się skutecznie tymi i podobnymi sprawami.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat