Wprowadzić VIATOLE i od razu zaczną jeździć gdzie indziej gdzie wygodniej i też płatne.
problem w tym, że połączono DK 91 z DK12 na odcinku od PT-cty do Srocka. Zmiana oznakowania niewiele pomoże, bo węzeł Piotrków Zachód jest nie funkcjonalny - brak możliwości skrętu na północ wA1 i z północy A1 w S8. Trzeba przebudować węzeł A to nastąpi na świętego Gdygdy którego nie ma nigdy . Po prostu Grabarczyk zaślepiony S8 zapomniał, że jest -przepraszam - była ona wciągu DK12 - planowanej S12- jako równoległy ciąg W-Z w stosunku do A2. Mieszkańcom Srocka zostają pozwy do GDKKiA
A w Sulejowie jest 2 x tyle tirów!!! I samochodów. I nic nie da się zrobić!!!! Będzie tylko gorzej!!!!
TIR-y na tory! Tory kolejowe rdzewieją, zarastają chwastami a kolejarze domagają się wyższych zarobków. Ostatnio przez ok. 2 godziny obserwowałem tory w okolicach Moszczenicy. Przejechały dwa pociągi pasażerskie. W każdym z nich kilkunastu pasażerów. Pociągów towarowych w tym czasie - Z E R O.
PANOWIE KOLEJARZE I PANIE KOLEJARKI przy następnych żądaniach płacowych nie blokujcie przez kilka godzin ulic Warszawy. Przyjedżcie do Srocka i zablokujcie drogę na 3 miesiące. Od strony logistycznej jest to jak najbardziej możliwe. Udostępnimy wam salę weselną z zapleczem kuchennym w tutejszej remizie OSP.
Do kogo mają ci ludzie pretensje do kierowców niech se wezmą za tych co projektowali s8 dlaczego nie zrobili węzła z a1 po co jechać zawracać na węźle Bełchatów to jest strata czasu ten co nie widzial nigdy tachografów ten nie zrozumie ze w ciezarowce liczy się każda minuta jazdy dlatego każdy jedzie na skróty przez srock
Tuszyn i Srock ma ułamek problemu w porównaniu do Sulejowa... Srednio 30tyś samochodów na dobę przewija sie przez most w Sulejowie... nie mam więcej pytań.
Najlepiej byłoby wybudować nowy odcinek S8 od węzła pod Tuszynem do Lubochni pod Tomaszowem. Czy GDDK i A ma w planach budowę tego odcinka, chciałbym wiedzieć
Panie Piekarek mam nadzieje, ze poprze pan inne protesty dotyczące TIRów. Np. przez Rękoraj w stronę Sieradza skręcają TIRy mimo, że jest ograniczenie do 10t. Co zamierza z tym zrobić pan wójt?
Jestem mieszkańcem Tuszyna.Współczuje mieszkańcom Srocka.
Dlaczego nie ma do cholery pod Piotrkowem wjazdu na S8 z A1 i odwrotnie?
Na S8 narobili rond i ekranów a na to już brakło pieniędzy?A radni powiatu co na to?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!