metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
asdad ~asdad (Gość)10.12.2021 16:52

Kordon ludzi przecinających wstęgę dłuższy niż sam basen

170

go?ć_aga ~go?ć_aga (Gość)10.12.2021 16:57

A mediateke macie?

60

Zbynio. ~Zbynio. (Gość)10.12.2021 17:00

Tylko do tego poseł się nadaje do przecinania wstęgi?

120

Milord ~Milord (Gość)10.12.2021 17:02

No i pięknie, ale w tym poczuciu samozadowolenia, samouwielbienia i wzajemnej adoracji brakło mi jednego małego elementu. Brakło mi podziękowań dla Polek i Polaków, polskich podatników, którzy z codziennej swojej ciężkiej pracy (często słabo wynagradzanej ) płacą na takie budowle, ale także płacą sporo na tych działaczy, którzy mogli się zaprezentować i którzy wykonują swoją pracę ( oczywiście społeczną ) postawieni na tych stanowiskach przez obywateli tego państwa. Warto też wskazać, że to ci obywatele będą też spłacać te kredyty także wtedy kiedy jedni działacze zostaną zastąpieni drugimi, a tak ogólnie fajna impreza jak za PRL czyli tamtej mentalności ciąg dalszy pomimo upływu 32 lat od upadku tamtego systemu. P.S. Ostatnio to zapomniałem podziękować publicznie hydraulikowi, że mi mój zawór wkręcił za 100 zł. Więc dziękuję i wielbię hydraulika za jego bezinteresowną społeczną pracę.

154

majowa nadzieja ~majowa nadzieja (Gość)10.12.2021 18:09

Mam nadzieję, że do końca kadencji pan poseł Lorek przetnie wstęgę na otwarcie ścieżki rowerowej z Piotrkowa do Przygłowa, której budowę zapowiedział 2 lata temu.Trzymam za słowo.

121

nauczyciel ~nauczyciel (Gość)10.12.2021 18:16

Gratuluję i mam nadzieję, że teraz nadszedł czas na dawno oczekiwaną budowę boiska sportowego dla uczniów Szkoły Podstawowej we Włodzimierzowie.

71

wyborca ~wyborca (Gość)10.12.2021 18:26

A to wielebny proboszcz nie mógł im dać dyspensy od zamordników na ten czas i teraz nie wiadomo kto jest kto i na kogo mamy głosować ?

41

Moszczenicanin ~Moszczenicanin (Gość)10.12.2021 18:34

A podobno białoczerwonej się już nie przecina. Sulejów zaściankiem Polski ! Weźta se tasiemkę w barwach Federacji Rosyjskiej i przetnijta !

23

Kazik ~Kazik (Gość)10.12.2021 17:19

Po co basen skoro Pilicę mają a ja sie pytam czy jakieś miejsca pracy obecny Burmistrz stworzył raczej nie.
U nas tak od 30 lat buduje się to co jest zbyteczne jak Orliki ale żeby powstały miejsca pracy to już nie na to pieniedzy nie ma

56

sps ~sps (Gość)10.12.2021 20:14

A co to jest ?niezwykła? oraz ?pełna? akustyka??

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat