W woli wyjaśnienia, ci panowie nie są podejrzani a oskarżeni i zasiadają na ławie oskarżonych sądu karnego
Cóż za horror, ci straszni agenci zamiast zabrać Grzesia na piwo, tak brzydko z nim rozmawiali. Dobrze że chociaż sądy mamy litościwe i pozwolą Grzesiowi dalej uczyć się w internecie.
właśnie ,kto płaci za Pana Mecenasa K. My podatnicy czy panowie podejrzani?
co za kicha , wszyscy wiedzą o ustawce a sąd jest bezradny , to niemożliwe żeby tak słabi intelektualnie osirowcy mogli zrobić taki wałek , coś mi się wydaje że sekretarz nie tylko skierował ale raczej pokierował całym targiem
Gdyby nie CBA to sprawa nie ujrzała by światła dziennego a jakby ujrzała to została by umorzona po miesiącu. Dla mnie wsio rybka czy ten czy tamten. Przekręt był i winni muszą ponieść konsekwencje.
Nie wiem ile w tym prawdy,ale urzędnicy z Magistratu mówią,że mecenas Król został wynajęty przez Urząd Miasta.
dobrze,ze się jeszcze nie popłakał krętacz.
Do pierdla jeden i drugi i dokwaterować im tego, co to zlecił.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!