Ahahaha Pani/Pan wybaczy powodem żeby zostać ma być mediateka, rowery i hala sportowa to jest żart chyba...a gdzie inwestorzy, godna praca i płaca - to przyciąga młodych! To miasto to dno dna, miejsce młodych zajmują Ukraińcy, bo wszyscy młodzi ludzie uciekają z tego syfu i wracają ewentualnie do rodziców na święta. To miasto nie ma żadnej przyszłości dla młodych...chyba, ze w końcu pogonią ta miernotę ze stołka
Zostawiając z boku względy polityczne , to ciężko ogarnąć wasze komentarze... Wszystko jest krytykowane , jeśli coś się robi źle ,jeśli się nic nie robi źle. Nie mieszkam w Piotrkowie sporo lat , ale zawsze jak odwiedzam Piotrków jestem pod wrażeniem jak to miasto się zmienia.. Pamiętam stare miasto jak strach było tam iść... A teraz wizytówka miasta.. naprawdę ogarnijcie się.. jedyny ogromny minus naszego miasta to brak miejsc do pracy ....
Do komentarza niżej. Chciałam dodać że nie pobieramy żadnych środków na dziecko gdyż nam przekracza dochód. Więc jeszcze trochę i się dorobimy swojego domku i uciekamy z tego Piotrkowa
Przestańcie już z tym opozycja, lewacy itd itp bo to już nudne jest, najważniejsze to jest dobro miasta, a nie podziały partyjne. To miasto ewidentnie potrzebuje zmian, managera, a nie nauczyciela
czegoś tu nie rozumiem czyli będziemy czekać aż do 19 lutego na podpis skarbnika i wszystkie pozwolenia. Czy 19 lutego hala już będzie stała
Jeżeli chcą aby młodzi mieli powody do mieszkania tutaj to niech dadzą najpwei młodym mieszkania a nie . Mam 20 z mężem i dzieckiem starałam się o mieszanie nawet do remontu . I co ? Wielkie Go... nie maja takiej możliwość bo za mało mieszkań mają
z tego co mi wiadomo to mgło ruszyć tylko projektowanie hali i od razu z nie zrozumiałym opóżnieniem a nie inwestycja, rozpoczęcie budowy to daleka i nie pewna droga (koszty, dofinansowanie)
projektant czeka na podpisy skarbnika i prezydenta, a kiedy będzie uroczyste podpisanie tego doniosłego wydarzenia i co się stanie jak dobra zmiana nie da dofinansowania
Urzędasy do roboty a nie siedzieć od rana i pisać bzdury po internatach w obronie pracodawcy to raczej nie należy do zakresu służbowych obowiązków
przejeżdżałem kolo tego "cuda",,robi koszmarne wrażenie, wygląda jak mauzoleum, pasuje do stojącego obok zamku jak pięść do nosa,,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!