debilny tytuł bo umowa nie podpisana (czeka na podpisy skarbnika i prezydenta) czyli inwestycja nie ruszyła (brak umowy, projektu wykonawczego i dofinansowania)
przejeżdżałem kolo tego "cuda",,robi koszmarne wrażenie, wygląda jak mauzoleum, pasuje do stojącego obok zamku jak pięść do nosa,,
Urzędasy do roboty a nie siedzieć od rana i pisać bzdury po internatach w obronie pracodawcy to raczej nie należy do zakresu służbowych obowiązków
projektant czeka na podpisy skarbnika i prezydenta, a kiedy będzie uroczyste podpisanie tego doniosłego wydarzenia i co się stanie jak dobra zmiana nie da dofinansowania
z tego co mi wiadomo to mgło ruszyć tylko projektowanie hali i od razu z nie zrozumiałym opóżnieniem a nie inwestycja, rozpoczęcie budowy to daleka i nie pewna droga (koszty, dofinansowanie)
Jeżeli chcą aby młodzi mieli powody do mieszkania tutaj to niech dadzą najpwei młodym mieszkania a nie . Mam 20 z mężem i dzieckiem starałam się o mieszanie nawet do remontu . I co ? Wielkie Go... nie maja takiej możliwość bo za mało mieszkań mają
czegoś tu nie rozumiem czyli będziemy czekać aż do 19 lutego na podpis skarbnika i wszystkie pozwolenia. Czy 19 lutego hala już będzie stała
Przestańcie już z tym opozycja, lewacy itd itp bo to już nudne jest, najważniejsze to jest dobro miasta, a nie podziały partyjne. To miasto ewidentnie potrzebuje zmian, managera, a nie nauczyciela
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!