metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lukch ~lukch (Gość)28.01.2012 02:06

Dobrze, zamknąć ZUS.

00

zaciekawiona ~zaciekawiona (Gość)28.01.2012 08:33

Dobrze dobrze...jak przyjdzie mu np płacić od 10 tys zł w górę za zwykłe nastawienie złamania szczęki w szpitalu to też będzie pisał do premiera czy Zusu
często nastawiasz sobie szczękę? może wybierz się najpierw do lekarza innej specjalizacji!

00

zaciekawiona ~zaciekawiona (Gość)28.01.2012 08:40

"j..b" napisał(a):
Coś mi sie wydaje ,że Sowie odbiło całkowicie. Dopiero wystawił tapczany na ulice , teraz walczy z ZUS-em . Tylko patrzeć jak wystawi biurka urzęników ZUS na ulicę. Checa!!!!!

Pochwal się wszystkim internautom, co Ty robisz dla innych. Weźmiemy z Ciebie przykład, jako prawowitego Polaka.
A "checa" piszę się tak: H E C A i wtedy może być zabawnie!!!!

00

zaciekawiona ~zaciekawiona (Gość)28.01.2012 08:44

"ogladacz" napisał(a):
Niby taki bywały człowiek a nie wie, że opłacanie składki emerytalnej jest obowiązkowe na podstawie zapisów w USTAWIE Sejmowej, a nie na podstawie jakiegoś widzimisię pana Tuska, czy też urzędników ZUS-u. Pisanie więc do tych osób, czy instytucji jest bezsensowne i chodzi tylko o robienie szumu wokół swojej osoby.

Człowiek uczy się całe życie... Tak, Pan Sowa powinien wysłać pismo przede wszystkim do Ustawy sejmowej... Bez komentarza

00

gość ~gość (Gość)28.01.2012 10:28

nareszcie ktoś myśli ta jak ja.Gratuluje.To bzdura płacić tak
wysokie składki ZUS a nic w zamian nie otrzymywać.

00

gość ~gość (Gość)28.01.2012 10:56

za nasz własne pieniądze ok.900 zł mieśięcz.,pod przymusem
ustawowym,chcą nas uczynić szczęśliwymi w perspektywie kilku-
dzieśięciu lat.Tylko potem przy wyliczeniu tej emerytury dostaniemy zawału albo wylewu i odejdziemy i o to właśnie im
chodzi.

00

zet ~zet (Gość)29.01.2012 13:05

"zaciekawiona" napisał(a):
Dobrze dobrze...jak przyjdzie mu np płacić od 10 tys zł w górę za zwykłe nastawienie złamania szczęki w szpitalu to też będzie pisał do premiera czy Zusu

ja wolałbym wykupic ubezpieczenie prywatne. 1000razy lepsze i swiadczone na poziomie , gdzie nie bede musiał ze soba nosic rmua zmuła czi innych zusowskich druków sruła pierduła.i nie bede 2 lata czekał na wizyte u lekarza czy operacje.juz nie wspomne ze tansze.to smao z emerytura. lepiej sobie prywatnie odkładac po te 200-300pln miesiecznie nawet na niskim procencie niz wpłacac do zusowskiego scieku.

00

zet ~zet (Gość)29.01.2012 13:06

"gosc" napisał(a):
dostaniemy zawału albo wylewu i odejdziemy i o to właśnie im
chodzi.

dla zusu najlepszy emeryt to martwy emeryt.

00

Ireneusz ~Ireneusz (Gość)02.02.2012 09:23

ma pan rację,jestem z Piotrkowa Tryb i jestem za tym,żeby nie płacić ZUS.Przykład: zawieszam firmę i zachoruje to za wszystko muszę płacić,a płacę już ponad 30lat ZUS.Brak pracy i nie stać mnie zapłacić,KARA,a nie raz trzeba wybierać, płacić czy kupić leki.

00

Precz z Ryżym ~Precz z Ryżym (Gość)02.02.2012 12:21

"j..b" napisał(a):
Coś mi sie wydaje ,że Sowie odbiło całkowicie. Dopiero wystawił tapczany na ulice , teraz walczy z ZUS-em . Tylko patrzeć jak wystawi biurka urzęników ZUS na ulicę. Checa!!!!!

NIE CHECA URZĘDASIE ! a Życie Donaldowy Buraku

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat