metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tartu Tarturanga27.01.2012 10:44

Zet dobrze wiesz, że to nie realne bo ZUS nie miałby na bieżące wypłaty i tu się koło zamyka.

00

ares1 ~ares1 (Gość)27.01.2012 10:49

"zet" napisał(a):
a moze chciałby poprosru zeby było normalnie??nie wolałbys zeby twoje składki emerytalne poszły tam gdzie sobie ty zyczysz i zeby gwarantowały ci odpowiedni standard zycia zamiast wpadac do szamba zwanego ZUS?? czy jestes jednym z tych ktorzy wierza ze ZUS zapewni godziwa emeryture??

Znasz kogoś kto złamie ten system???Ten Pan ogólnie chyba lubi być w centrum uwagi:)

00

zet ~zet (Gość)27.01.2012 11:13

"ares1" napisał(a):
Znasz kogoś kto złamie ten system???

nie znam ale mam nadzieje ze w koncu ktos taki sie pojawi :)

00

Myśliciel Myślicielranga27.01.2012 11:49

Cytuję:
Sowa stawia się ZUS-owi

Czy na łamach tak światłego portalu jak epiotrkow.pl przystoi używać języka potocznego, żeby nie rzec - języka ulicy? Czy portal oszczędza na słownikach? Czy nie ładniej byłoby napisać:
"Sowa buntuje się przeciwko ZUS-owi"? Lub przeciwstawia się, oponuje, nie zgadza się z..., protestuje, sprzeciwia się itp? Język polski jest taki piękny.

00

ARTUR ~ARTUR (Gość)27.01.2012 12:07

POPIERAM , MOJA EMERYTURA BĘDZIE WYNOSIŁA 280 ZŁ. JEŻELI BĘDĘ PROWADZIŁ DZIAŁALNOŚĆ JESZCZE PRZEZ 25 LAT .TAKĄ INFORMACJĘ DOSTAŁEM OD ZUS-U,A PŁACĘ ZŁODZIEJOM 900 ZŁ NA MIESIĄC.PROPONUJĘ PANU SOWIE I INNYM CHĘTNYM POZEW ZBIOROWY.CZEKAM NA PROPOZYCJĘ

00

Piotrkow ~Piotrkow (Gość)27.01.2012 13:32

Piotrków popiera takie działania ! ! !
Zamknąc ZUS!

00

Marian ~Marian (Gość)27.01.2012 14:33

"Piotrkow" napisał(a):
Piotrków popiera takie działania ! ! !

Pisz za siebie!

00

szczepan ~szczepan (Gość)27.01.2012 15:11

Ja życzę w tej sprawie p. Sowie jak najlepiej, ale coś mi się przypomina, że przy akcji likwidacji OFE ten temat był podnoszony i z tego co pamiętam to nie jest takie proste o ile w ogóle możliwe. Szkoda.

00

taa.. ~taa.. (Gość)27.01.2012 18:00

Dobrze dobrze...jak przyjdzie mu np płacić od 10 tys zł w górę za zwykłe nastawienie złamania szczęki w szpitalu to też będzie pisał do premiera czy Zusu?

00

j..b ~j..b (Gość)27.01.2012 20:34

j..b
Coś mi sie wydaje ,że Sowie odbiło całkowicie. Dopiero wystawił tapczany na ulice , teraz walczy z ZUS-em . Tylko patrzeć jak wystawi biurka urzęników ZUS na ulicę. Checa!!!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat