Zet dobrze wiesz, że to nie realne bo ZUS nie miałby na bieżące wypłaty i tu się koło zamyka.
Znasz kogoś kto złamie ten system???Ten Pan ogólnie chyba lubi być w centrum uwagi:)
nie znam ale mam nadzieje ze w koncu ktos taki sie pojawi :)
Czy na łamach tak światłego portalu jak epiotrkow.pl przystoi używać języka potocznego, żeby nie rzec - języka ulicy? Czy portal oszczędza na słownikach? Czy nie ładniej byłoby napisać:
"Sowa buntuje się przeciwko ZUS-owi"? Lub przeciwstawia się, oponuje, nie zgadza się z..., protestuje, sprzeciwia się itp? Język polski jest taki piękny.
POPIERAM , MOJA EMERYTURA BĘDZIE WYNOSIŁA 280 ZŁ. JEŻELI BĘDĘ PROWADZIŁ DZIAŁALNOŚĆ JESZCZE PRZEZ 25 LAT .TAKĄ INFORMACJĘ DOSTAŁEM OD ZUS-U,A PŁACĘ ZŁODZIEJOM 900 ZŁ NA MIESIĄC.PROPONUJĘ PANU SOWIE I INNYM CHĘTNYM POZEW ZBIOROWY.CZEKAM NA PROPOZYCJĘ
Pisz za siebie!
Ja życzę w tej sprawie p. Sowie jak najlepiej, ale coś mi się przypomina, że przy akcji likwidacji OFE ten temat był podnoszony i z tego co pamiętam to nie jest takie proste o ile w ogóle możliwe. Szkoda.
Dobrze dobrze...jak przyjdzie mu np płacić od 10 tys zł w górę za zwykłe nastawienie złamania szczęki w szpitalu to też będzie pisał do premiera czy Zusu?
j..b
Coś mi sie wydaje ,że Sowie odbiło całkowicie. Dopiero wystawił tapczany na ulice , teraz walczy z ZUS-em . Tylko patrzeć jak wystawi biurka urzęników ZUS na ulicę. Checa!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!