Lolek też w sprawie każdej decyzji konsultował by się z Kaczyńskim? Panie Lolku, daj se pan spokój, żaden pisiak nie będzie tu prezydentem!
Tylko Lorek bo już Chojniaka mam dość prosząc o coś zero wyrozumiałości
Jedyny sensowny kandydat na prezydenta Piotrkowa.Nikt kandydatury Pani Marleny nie bierze na poważnie-podejrzewam, A nasz obecny prezydent zrobił wszystko aby go jak najszybciej ze stanowiska usunąć.Pan Grzegorz to bardzo inteligentny, opanowany, merytoryczny człowiek,Miło się go słucha i zazwyczaj ma coś mądrego do powiedzenia.Ma Pan głos mój i mojej rodziny Panie Lorek !:)
Idziemy z całą rodziną za panem Lorkiem a wy co tak bardzo boicie się Pisu cwaniaczki emerytury miejsce to cię boli biedaczek
Ot pomorek bo kandydatem pisu został niejaki Lorek. A Misiu, co z Misiem. O Wielkim Antonim nawet boję się pomyśleć.
a pan Prezydent obecny to z jakiej partii startował.Brak wiedzy czy pamięć ,krótka to przypominam P I S .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!