Piotrków za 25 lat według PiS to chyba byłby bogatszy o minimum 10 pomników, 6 kościołów, 8 kapliczek. Emeryci i renciści stanowiliby 70% mieszkańców.
Akurat chyba za Chojniaka. Jeszcze do tego należałoby dodać kilka traktów i klika asfaltów wyborczych...
Lorek akurat wygląda najciekawiej z kandydatów. Przeczytajcie sobie jego program, szczególnie młodzi.
Lorek Florek kalafiorek i osiołek jakim mnie Panie stworzyłeś takiego mnie masz, o tym że mam wizje i to bardzo futurystyczne możecie się przekonać jak was pogoni po moim wykładzie
Antek Rozpierducha roześmiany jak diabeł sztucznie od ucha do ucha Patrzy jak tu zakręcić, zamęcić, skłócić i ślepia do góry wywrócić.Florka zakręcić oraz niejednego w pole wpędzić Będzie szeptać jadowite słowa, sztafirować się puszyć aż z tego wszystkiego rozboli go głowa i katastrofa gotowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!