metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kunta kinte ~kunta kinte (Gość)18.05.2021 08:35

Panie pośle jak jest pan pewny budowy to proponuje zakładzik pana dom przeciwko 600 tyś zł.Ja mówię ,że do 2030 r. nie zostanie zaczęta budowa fizycznie .Wchodzi pan w to?To pokaże czy mówi pan prawdę czy nie.

52

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)18.05.2021 07:10

Tak się władza nie podoba? To czemu ci DOBRZY wcześniej jej, S12, nie wybudowali

519

ciekawie mówi ~ciekawie mówi (Gość)17.05.2021 19:40

A co powiecie na to:

Ciekawie gość mówi

64

inflacja górą ~inflacja górą (Gość)18.05.2021 11:32

Nie wierzę wam Panie Lorek....Szydło wychodzi z worka....te zmian wasz czyli Nowy Wał to dopiero poczatek....widać co będziecie robić....doprowadzicie Polskę do upadku....
Zresztą nie tylko ja to widzę:
Czy może Pan skomentować ten vlog?

11

kudłaty ~kudłaty (Gość)18.05.2021 11:35

Jestem wkurzony na PIS....zdrajcy...już żadnych głosów na Was Ja i moja rodzina.
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.

31

MO ~MO (Gość)17.05.2021 20:02

2027-2030.Tak jest w planie GDDKiA. W palnie...

142

gorsi niż POS ~gorsi niż POS (Gość)18.05.2021 11:54

Wy z PIS jesteście jeszcze gorsi niż PO. Potraficie tylko zabierać i podnosić podatki...nie potraficie rządzić i zarabiać pieniadze.

31

normalność ~normalność (Gość)18.05.2021 12:18

Brawo Panie Pośle Lorek...zabrać burżujom, kułakom, nowobackim wszystko: domy, działki, samochody, pieniądze i wreszcie Polska wróci do normalności.

21

klasa średnia ~klasa średnia (Gość)18.05.2021 12:20

Klasa średnia przede wszystkim jest inteligencją. Głównie dziedziczą spadki, i nie roztrwoniają tego. Bardzo często ciężko pracują i dorobili się naprawdę dużego majątki.
Zwykle coś ma które zdobyła dzieki pracy lub przodkom którzy też cieżko pracowali. Albo sie cieżko uczyła gdy masa bimbała. I ta masa teraz głosuje na PIS.
Tacy ludzie: klasa średnia ma w stosunku do władzy krytyczny i oczekujący stosunek. Skoro oddają pieniądze to oczekują aby roztropnie zarządzali pieniędzmi. A PIS przeciwnie robi rozdaje na prawo i lewo byle tylko wygrać wybory.
A socjaliści z PIS chcą ich pozbawić tego majątku. Tak aby klasa średnia nic nie miała. Klasa średnia jest solą w oku dla PIS. Dlatego Gowin powiedział że stworzą sobie nową klasę średnią podległą PIS czyli biedotę.
Klasa średnia bardzo kole PIS. PIS bardzo nie lubi klasy średniej dlatego próbuje ją zlikwidować w Polsce i utworzyć sobie z biedoty nową "klasę średnia"/

21

Jar ~Jar (Gość)18.05.2021 12:24

Panie Lorek w tym waszym pisowskim ładzie nie ma w ogóle mowy o S12! Proszę się zapoznać z artykułem na wp!!!

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat