Każdy zapłacić 9 % nawet ci co niby będą mieli kwotę wolną od podatku.
Szykują się kolejne podwyżki: ZUS dla przedsiebiorców.
Zmieńcie szyld z Dobra zmiana na Dojna zmiana
W USA do Kongresu i Senatu kandydują ludzie pragnący robić politykę. W Polsce do Sejmu i Senatu kandydują ludzie pragnący robić interesy. Stąd te posiadłości, majętności, niezliczona ilość posiadanych mieszkań.Opublikujcie to,bo to święta prawda.Niech lud nadal głosuje na dorobkiewiczów,mających gdzieś wszelkie dobro narodu.
Nowy ład juz od dawna w Piotrkowie jest na Posadach i Stołkach dla swoich : ARiMR działacze pisu na kierowniczych, KRUS to samo, ZUS też, ODR także, ODN a jakże, Kuratorium jeszcze jak i tak dalej i tak dalej. A w bełchatowskich spółkach to już eldorado.
Panie Lorek ja chcę pracować, dorabiać się, mieć pieniądze a nie być okradanym przez Was...mówie stanowcze nie
Panie Lorek,jeśli Pan czyta nasze komentarze, niech mi Pan odpowie na niniejsze pytanie:dlaczego poparł Pan wniosek o zmianę ustawy dotyczącej lasów państwowych (druk nr 1098),który to w dniu dzisiejszym (18 maja)jest rozpatrywany w Sejmie?A wniosek ten dotyczy ułatwienia inwestycji na terenie lasów i w perspektywie dochodów dostarczanych skarbowi państwa przez przedsiębiorców.Tak się dba o nasze lasy???!!!
Redaktorze Cenzorze; czy ePiotrków jest jeszcze ePiotrkowem, czy już jest tylko "obajtkowym" eP.
Po cenzurze przypuszczać można, że to drugie i oczywiście wstyd ...............
Kolejny Pinokio i demagog.
Żeby wprowadzić Nowy ładu trzeba uchwalić około 100 ustaw do końca br.
Znając historię legislatury obecnego parlamentu nierealne.
To będzie masakra dla naszego biednego kraju.
ps. nie spłacimy tych pożyczek do końca świata . Dzisiaj się dowiadujemy, że PIS chce odsprzedawać lasy pod inwestycje . Kto będzie inwestorem ?? Eskimosi ??
Panie Lorek w tym waszym pisowskim ładzie nie ma w ogóle mowy o S12! Proszę się zapoznać z artykułem na wp!!!
Klasa średnia przede wszystkim jest inteligencją. Głównie dziedziczą spadki, i nie roztrwoniają tego. Bardzo często ciężko pracują i dorobili się naprawdę dużego majątki.
Zwykle coś ma które zdobyła dzieki pracy lub przodkom którzy też cieżko pracowali. Albo sie cieżko uczyła gdy masa bimbała. I ta masa teraz głosuje na PIS.
Tacy ludzie: klasa średnia ma w stosunku do władzy krytyczny i oczekujący stosunek. Skoro oddają pieniądze to oczekują aby roztropnie zarządzali pieniędzmi. A PIS przeciwnie robi rozdaje na prawo i lewo byle tylko wygrać wybory.
A socjaliści z PIS chcą ich pozbawić tego majątku. Tak aby klasa średnia nic nie miała. Klasa średnia jest solą w oku dla PIS. Dlatego Gowin powiedział że stworzą sobie nową klasę średnią podległą PIS czyli biedotę.
Klasa średnia bardzo kole PIS. PIS bardzo nie lubi klasy średniej dlatego próbuje ją zlikwidować w Polsce i utworzyć sobie z biedoty nową "klasę średnia"/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!