Kompromitacja. A co przed czterema laty robili Pana koledzy: D. i K. Jak opijali ludzi a potem ich zawozili pod urny.
Panie Grzegorzu jest Pan świetny gość -uczciwy i trzymam za Pana kciuki.Ma Pan mój głos
Jeżeli jest Pan taki uczciwy to niech Pan odejdzie z pracy w spółce PGE gdzie Pan dostał po wyborach lukratywną posadkę .
Przemówienie sobie napiszcie, Kierdziołka możecie na przykład zaprosić. Niech ludzie coś z tego mają a nie tak....
Na kogo by nie zagłosować to i tak będzie jedna wielka d...i kamieni kupa.Ja apeluje jako obywatel o już rozpoczęcie sprzątanie makulatury ze skrzynek pocztowych i wszystkich słupów siatek itd."Dobre produkty nie potrzebują reklamy".
Podejrzenia PiSowskich kandydatów sa delikatnie mówiąc śmieszne ,co wynika z paniki .Wiedza ze przegrali .
I tak wygra Chojniak.
Podejrzenia PiSowskich kandydatów sa delikatnie mówiąc śmieszne ,co wynika z paniki .Wiedza ze przegrali .
I tak wygra Chojniak.
Mam odczucje ze w pisie nie ma Boga ani Polski ? wszystko praktycznie jest oparte na klamstwie i dbanie oswoje cieple posadki np pan Lorek Grabowski Ziemba Olejnik itd
Największa tajemnica wyborcza - kto z Moszczenicy był w Las Vegas?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!