Tylko Kozłowski może przywrócić normalność i przyczynić się do rozwoju miasta, a i przy okazji rozliczyć pana Krzysztofa Ch. i jego wspólników. Głos na Kozłowskiego to najlepsze co można zrobić dla tego miasta, życzę powodzenia.
Kozłowski odpowiada na pytania Tygodnia Trybunalski solidarnypiotrkow.pl
W I okręgu z PIS jesteś nowa ale znana osoba Stachaczyk bodaj na I . O ile wiem nigdy nie z mieniał barw zawsze był i jest po patriotycznej stronie. No ale i jest jeden listonosz znany z innej strony wcześniej był radnym od Chojniaka. Wiecie już kto ? Nr 5 na liście . To ci dopiero smakosz...
Dlaczego znów ta pani tleniona w czasie pracy łazi po hali. Kto na to pozwala?
Ja do Pana Wojciecha . To Pan z matematyką na bakier a raczej z myśleniem . Jeśli ja zwolenniczką np. PiSu sprzedam przykładowo Panu kartkę do głosowania bo polaszcze się na 100 zł a Pan ja wypełni głosując np.na PO i wrzuci do skrzyni w moim obwodzie to odbiera Pan głos PiSowi a kartek w obwodzie nie brakuje . Wszystko się komisji zgadza. Chyba że jest pan głupi i przeniesie ja pan do innego obwodu . I kto tu jest tępy ??
No i co fani Marlenki, co powiedział Schetyna, jej guru? Że tam, gdzie PO wygra, to będą przyjmować uchodźców. Chcecie drugiego Paryża w Piotrkowie? https://youtubersi.pl/film/540261/schetyna-zapowiadal-przyjmowanie-uchodzcow-do-miast-zarzadzanych-przez-po
Głosujcie, na kogo chcecie, ale na pewno nie na takie coś jak Głowacka i Sokaliski. Ja nie chcę, żeby Piotrków zmieniła jakaś baba na Islam, który będzie mordował mi dziecko na ulicy. Niech sobie Głowacka i Sokalski przyjmą,.
Wszystkim, którym dobro naszej Ojczyzny leży na sercu polecam przeczytać książkę Wojciecha Sumlińskego pt. "Niebezpieczne związki Donalda Tuska" oraz obaczyć film Naprawdę warto stanąć w prawdzie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!