Ciekawy jestem jaką fuchę zaproponuje PAN Prezydent byłemu posłowi SLD Arturowi Ostrowskiemu ????????;karierowicze wszystkich nacji łączcie się)-nauczyciele już się połączyli!!!!
Ja uważam ,że nie partia jest ważna , dla mnie liczy się człowiek i pan Adamczyk pomógł mi w pozytywnym załatwieniu sprawy, więc dobrze , że znalazł pracę
Tomek opowiadasz bzdury pan Adamczyk nikomu nie pomógł poza własną osobą-byłam jedną z wielu osób którzy tworzyli LEWICĘ w Piotrkowie i wiem coś o tym.Przyjeliśmy go do partii i był jedna z wielu osób którzy doprowadzili do pozbycia się ideowych ludzi lewicy.Powstała wówczas sitwa która dla kariery gotowa jest się sprzedać za garść srebrników-to już koniec(kapitalizm w natarciu wszystko można kupić i sprzedać)Wielki szacun dla PANA radnego BŁASZCZYŃSKIEGO-kiedy lewica miała w mieście władzę proponowano mu z-cę Przewodniczącego RADY-odmówił(i to jest człowiek Ideowy-brak takich w lewicy piotrkowskiej)ostatni gasi światło,tylko gdzie my go znajdziemy wśród tych karierowiczów!!!!
To nie p. Chojniak zbiera spady po Starostwie " wyp. ~oli "to P. Cubała powinien się zatroszczyć o przyjaciół tyle czasu razem współpracujących nie wiem dokładnie ile lat, ale sporo .
dobry wybor
Pan ADAMCZYK jest b. kulturalnym człowiekiem ,kiedy pracowaliśmy razem dał się poznać jako osoba b. inteligentna , pomocna , nie wywyższająca się spośród pozostałych pracowników.
uniwersalny doradca!!!!!!!!!!
Jak coś jest do wszystkiego to znaczy, że jest do niczego
spoko ale niech pomaga za własne a nie za nasze!!!
Lewica wykopała sobie grób. Przez szereg lat popierałem, obecnie gardzę i mam nadzieję, że wyborcy postawią na tej bandzie krzyżyk. ŻENUA.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!