Grupa która lubi na zadymy nadal chce porządnej awantury, nic konstruktywnego nie proponują tylko negują to co im Prezydent proponuje .Przywileje podatkowe chcą dla
jednej grupy (ilu tam prawdziwych piotrkowian?)u której zyskują chwilowy poklask, do czasu. Ciekawe czy Janik i Kinia i reszta dopilnują by bałagan na Poprzecznej sprzątali bo po każdym bazarze śmieci fruwają .A gdzie jest Gajda? Może stanie po stronie mieszkańców oś.Poprzeczna jak bronił tych z Wroniej?
Prezydent nie robi nic dla naszego miasta...woli się fotografować z działaczami PO w tym za każdym razem z bylą posłanka która już dawno powinna być na emeryturze, a się bawi w wielkiego zarządcę i ustawiacza całego miasta...
a pani Małgorzata P. jest za wszelakimi podwyżkami? Na to wygląda, po co nam taka radna
Ci radni co z tym stoją to da dla mnie jako mieszańca są nieudacznikami to nie są żądni kupcy to da handlarze którzy kupują towar na ul Zjazdowej w Łodz a zwie się kupiec Zwracam się do Urzędu Skarbowego o kontrolę tz pselfo kupcow
Hejterzy juleczkowi ruszyli do boju...przyjdźcie na rynek zapraszamy taczki już czekają
Populista Wiernicki oskarża kogoś o populizm? W sumie nawet zabawne...taczka już czeka.
A czemu Pan Julek jakieś oświadczenia pisze a do kupców teraz nie wyjdzie?
Nie za bardzo rozumiem dlaczego to grupa kupców ma mieć jakąś uprzywilejowaną pozycję.
Myślę ,że fakt niepłacenia przez tą grupę podatków czyt.ukrywanie dochodów,jest ogromnym przywilejem.Tam w każdą sobotę i niedzielę powinny odbywać się kontrolę skarbowe.
Ja prowadzę też własną działalność ,za wynajęcie lokalu placę kilka tys.zł,płacę podatki i mam dość tej waszej bezczelności .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!