EPI mogli mieć wpływ na wypadek. Mnie tak kiedyś zdenerwował, że potem cały dzień chodziłem zły i grzybów nie znalazłem.
Trzeba się cieszyć że NIKOGO nie było na przystanku, ludzie weźcie się za siebie!!!
Syndrom koalicji 13-grudnia - działa bez przerwy. A co będzie zimą, aż strach pomyśleć.
Ludzie, skąd w Was tyle zawiści? Człowiekowi wyjechał nieodpowiedzialny kierowca Volkswagena, a teraz cała wina zrzucona na kierowcę Mercedesa?Cieszmy się, że chłopakowi nic się nie stało. Szkoda tylko furki. A jeśli nie wiecie skąd takie skutki, to radzę się cofnąć do szkoły i zgłębić podstawy fizyki!
Rajdy po Piotrkowie i wyjące silniki aut i motorów. To przyczyna. Pogoda była normalna. Tylko rajdowcy ....
Ludzie, skąd w Was tyle zawiści? Człowiekowi wyjechał nieodpowiedzialny kierowca Volkswagena, a teraz cała wina zrzucona na kierowcę Mercedesa?Cieszmy się, że chłopakowi nic się nie stało. Szkoda tylko furki. A jeśli nie wiecie skąd takie skutki, to radzę się cofnąć do szkoły i zgłębić podstawy fizyki!
To właśnie wyścigi po ulicach PT. Tajemnicą jest tylko ich trasa ???? dworzec, Słowackiego, Kostromska, parking przy sp 12. Hałasy i pościgi po mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!