Z nieoficjalnych źródeł jest informacja że osa była w kabinie kierowcy i to było skutkiem tej całej niekomfortowej sytuacji dla kierowcy
Takie uszkodzenia przy prędkości 50kmh na obszarze zabudowanym? Z czego te auta są z kartonu?
Skarbie spóźniłaś się na rozmowę o pracę
Oferta już nie aktualna
Dopiero co miesiąc temu tamtędy jechałam i właśnie było widać ten tartak po lewej stronie bo jechałam do szkoły a jak wracałam to po prawej było widać bo jechałam w drugą stronę
Podsumowując zachowania kierowców na piotrkowskich ulicach i tutejsze wypowiedzi internautów doszłam do wniosku, że muszę kupić sobie czołg na kółkach, nie na gąsienicach i wtedy nikt mi nie podskoczy. Szczególnie BMWice i auta z rejestracją EL. Bo te EP i EPI będą same czmychać na mój widok.
Ta dziewczyna, z mazdy, jak by jechała trochę wolniej, a nie tak szybko, zdążyłaby zahamować przed skręcającym samochodem a tak, nie dość, że uderzyła w samochód to jeszcze odbiła się od niego i skasowała dwa następne samochody
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!