Cała Europa Zachodnia to ronda - wypadków w porównaniu do Polski znikoma ilość.
Mowie tylko, że tam jak się jedzie od strony Rozprzy jest slaba widoczność - auta poprostu w pewnym momencie się wyłaniają tz jadące Sląską. A po drugie cięzko jest też bezpiecnie wyjechać z os. Zalesice bo tam w ogóle cięzko dostrzec auta jadące od strony Rozprzy.
Owszem ale z utrudnioną widocznością
Tartu GB to nie cala Europa w DE, AT czy I rond jak na lekarstwo ale dróg ekspresowych i autostrad dostatek.
A byłeś chociaż w jednym z tych krajów? Bo ja w Austrii na drodze E59 na odcinku około 30 km od granicy czeskiej w Kleinhaugsdorfie widziałem chyba z 6 rond: http://mapy.google.pl/maps?q=znojmo&hl=pl&ll=48.747049,16.065016&spn=0.019469,0.038581&sll=52.025459,19.204102&sspn=9.308253,19.753418&vpsrc=6&t=h&z=15.
Nie GB miałem na myśli tylko : Niemcy, Francje, Hiszpania krajów Europy zachodniej w Czechach i na Słowacji również duzo ich jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!