Aż strach tam jechać. Mnie kiedyś też lekko puknął pan od tyłu to aż całą się trzęsłam ale potem mąż mnie uspokoił
Czy kierowca ze zdjęcia nr 45 dostał mandat za jeżdżenie samochodem po trawniku?
Nie pierwszy wypadek w tym miejscu. Dosłownie "czarny punkt Piotrkowa"
A na filmiku nagranym ten przebiegający pieszy tez chyba miał "czerwone" i szczęście, bo kia zgarnęłaby go.
Jest jeszcze jedno miejsce w Piotrkowie gdzie może dojść do wypadku.jest to skrzyżowanie ul.Skłodowskiej-Curie i ul.Wojska Polskiego,gdzie kierowcy jadący z Skłodowskiej-Curie-Curie skręcając w Woj.Polskiego mimo że jest znak zakaz skrętu w lewo.Proponuję policji żeby przez pół dnia stanęła na przystanku i zobaczyła ile aut skręca w Woj.Polskiego
Tyle w kwesti bezpieczeństwa tych wielkich kloców (SUV) - lekkie bum w bok i leży na dachu.
Daltonow po Piotrkowie jeździ mnóstwo, wystarczy nieoznakowanym autem się ustawić,gwarantuje że bloczka mandatowego wam braknie po 6 godzinach
Kierowcę Kia zmyliło poprzedzające auto, które mając zieloną strzałkę ruszyło i skręciło w prawo. Kierowca Kia uznał, że ma zielone światło ( nie patrząc na sygnalizację świetlną) i ruszył przy czerwonym świetle na wprost. Taki sam numer rok temu wykręciła moja znajoma na skrzyżowaniu Sienkiewicza z tą samą dwupasmówką. Też była ździwiona, że ktoś w nią uderzył akurat też z prawej strony.
Te KIAnki w testach wypadkowych słabo wypadają,dziwię się ludziom że takie pseudo auta kupują,ani to wartości nie trzyma,taki plastik bombastik
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!