metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.09.2018 18:39

To było przed 5 rano.Do roboty szedłem i byłem na skrzyżowanui wysokiej i hutniczej o 5-tej i mijały mnie na sygnale dwie straże pożarne.

00

gość ~gość (Gość)06.09.2018 20:48

Zdjęcia nomber 5.Poezja.

00

draek ~draek (Gość)06.09.2018 12:16

Obok szkoły tylko nie można parkować. A czemu cały rok tam stoją samochody? Zakaz parkowania. Juz emzetki zabrano przez te parkujące samochody i teraz trzeba gonić na Łódzką. dlatego jeżdżę autem prywatnym. Bo poginać z rolniczej to się nie usmiecha na Wysoką było blizęj. To jest pas jezdni a nie parking. Gdzie jest zarząd dróg?

70

gość ~gość (Gość)07.09.2018 19:42

Miki jesteś wielki. Próżnia twoja sprawia przykrość wszystkim którzy chcieli by w ciebie wierzyć. Brak pracy we wsi Piotrków zobowiązań zamknięte sklepy całodobowe. Dopil by się i zaspal by bumelka. A mochery rydzyk presja zero zobowiązań. Mieczaki haha. Uciec na odwyk. Za robotę się wziąść i po czuwać się do odpowiedzialności. Sory za krytyke. Pozdrawiam

04

07 ~07 (Gość)09.09.2018 02:31

a jednak cos sie dzieje w piotrkowie

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat