metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
logikkk ~logikkk (Gość)01.03.2025 15:02

Ja mam Broil king już 12 lat i jest petarda stoi na zewnątrz przez cały rok oczywiście pod pokrowcem(zima). Wymieniłem 2 razy aromatyzery i tyle.Przerobiłem na nim ze dwie krowy tonę warzyw i 2 tony wieprzowiny.Warto wydać pare złoty i masz kosmos na 20 lat.Webera ma sąsiad działa tak samo z tym ,że butla mu się nie mieści pod grill bo jest kołnierz.Mało to estetycznie wygląda i ruszta nie są żeliwne i to uważam za ogromny minus.Po za tym oba i tak przerastają całą resztę i to o wiek.

10


Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat