metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)20.01.2020 21:36

Hitler tez kiedys zostal czlowiekiem roku magazynu "Time"

264

Bolek ~Bolek (Gość)21.01.2020 17:30

~gość (Gość)2 godziny temu, 15:30- byłem w Czarnobylu i wiem co się tam stało i jak to wygląda dziś, żal mi tylko twoich dzieci jak będą miały prane mózgi na twoje podobieństwo, żadnej samodzielności!

20

Pierre D. ~Pierre D. (Gość)20.01.2020 16:55

Chyba z wolnością i praworządnością w Polsce jest jednak znacznie lepiej, niż w innych krajach eurokołchozu. Może do nas przyjechać szwedzka nastolatka, jeździć gdzie chce, i jeszcze filmy kręcić. O, i jeszcze ma obstawę za friko. U niej w Szwecji, w miastach są strefy, gdzie rdzenni Szwedzi się nie zapuszczają - ba! nawet służby z policją włącznie boją się tam zapuszczać. To chyba znacznie ciekawsze do filmowania niż jakieś tam kominy? Od kominów są kominiarze i święty Mikołaj... No i Donald Tusk, jeśli trzeba będzie komin pomalować.
Jedna rzecz jest tu bardzo tajemnicza. Inne dziecko, które olewa chodzenie do szkoły i w dodatku ma taki wyraz twarzy, stałoby się w Szwecji od razu obiektem zainteresowania odpowiednich służb i zwyczajnie odebrane rodzicom. Taki los dotyczy w Szwecji oczywiście tylko białych dzieci, a Greta akurat spełnia to kryterium. A tutaj z wagarowiczki zrobiono międzynarodową celebrytkę. "Aktywistka", która nie potrafi sama się wysłowić, a z jej twarzy emanuje upośledzenie umysłowe. Nie, nie nabijam się z jej upośledzenia. Żal mi jej, a wykorzystywanie upośledzonych osób do załatwiania brudnych interesów uważam za naganne i nieetyczne. Cynicznie zrobiono z niej narzędzie do wywołania zmian gospodarczych, skutkujących wzrostem kosztów życia szarych obywateli. Z drugiej strony strasznie mnie irytuje, że politycy traktują ją jak eksperta i wyrocznię. Świat zwariował. I dlaczego ona jest ubrana w trzy warstwy ciuchów (popatrzcie na te trzy kaptury), skoro twierdzi, że zrobiło się za gorąco?
Greta! How dare you?!

4511

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)21.01.2020 17:42

~Pierre D. (Gość) co się dzieje jak stronnik kiełbasa plus bez pojęcia chcociażby o podstawach prawa, wypowiada się o praworządności, to już nie są żarty ? Dlatego,że jutro mogą do ciebie przyjść z rozdartymi mordami powołując się na jakieś pseudo prawo "guru" i zrobić człowiekowi krzywdę, już historia przerabiała praworządność sowiecką i faszystowską, wiele krajów miało podobną, taka praworządność zmiotła miliony ludzi i była tylko jedynie słuszna! TVP też pierze mózgi jest tylko jedna wola i praworządność jednej partii!, to się zawsze kończyło tragicznie!

13

gość ~gość (Gość)21.01.2020 17:50

Aaaa jaaakd

02

zatroskany ~zatroskany (Gość)21.01.2020 19:26

Wybrali do tego "biznesu" ją aby się lepiej "sprzedawało". Ona nawet nie ma tej świadomości. Skoro nie jest pełnoletnia dlaczego podróżuje bez rodziców czy ustalonego przez sąd opiekuna?

112

Tyrkfk ~Tyrkfk (Gość)21.01.2020 19:49

Putin na nią czeka ciekawie jak ja przyjmie ?

32

wyborca ~wyborca (Gość)21.01.2020 17:14

To dzieciątko niech spojrzy w niebo gdzie opryskują nas prawie każdego dnia a nie szuka sensacji tu gdzie jej nie ma. bo CO2 nie j jest problemem dla ludzkości i natury a jego brak oznacza śmieć nie tylko istot żywych ale i wszelkiej roślinności. więc młoda niech się nauką zajmie a nie daje sobą manipulować bo wątpię by za swoje pieniążki tu przyjechała tylko za kasę sponsorów którzy promują NWO

104

greta ~greta (Gość)21.01.2020 10:05

Kilka faktów o elektrowni Bełchatów, które podają eksperci ClientEarth:
spala jedną tonę węgla na sekundę;
emituje więcej CO2 rocznie, niż są w stanie pochłonąć polskie lasy;
jej emisje równają się temu, co co emituje do atmosfery 12 proc. wszystkich wulkanów na całym świecie;
rocznie emituje tyle samo CO2, co 6,5 miliona samochodów;
emituje ilość CO2 równą wyprodukowaniu mięsa z 3 milionów krów.

69

gość ~gość (Gość)21.01.2020 20:46

Ekoterror, może niech wybierze się do Rosji, Chin, Indii, Brazylii, USA i Niemiec. Polska produkuje 10,5% co2 w Europie podobnie jak Francja a zieloni Niemcy 22,5% można sprawdzić w Google.

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat