Brawo Gorzkowice.
Panie wójcie Pan to jest czerwony, zielony, tęczowy czy z PiS bo się pogubiłem
Czy oni rozdając kasę z naszych podatków muszą robić z rego takie show. Przecież Ci ludzie powinni być w prqcy w swoich gminach i rozwiązywać problemy mieszkańców. A to jest zwykły lans wyborczy za pieniądze podatnika
Jednak PiSiory przed wyborami działają a Ziemba wyrywa kasę dla swego powiatu.
A my w księstwie Sulejów nie będziemy się prosić o jakieś granty. Mamy swój honor. Wystarczy przecież poddanym opłaty podnieść.
Panie Drozdek kiedy poprawi pan infrastrukture w mniejszych miejscowościach gminy Wola Krzysztoporska a nie tylko w większych i to ze swoim elektoratem
Najwieksza zaraza dla mojego domu Polska to pisobolszewizm i Kaczynski
gmina mniszków przystępuje do budowy drogi dojazdowej do cegielni ,sulejów marnuje szanse przyłączenia się do inwestycji i skomunikowania terenów inwestycyjnych podklasztorza i odciążenia dojazdu do podlkasztorza
Śmierdzi mi to "bonusem" przed wyborczym, ci co chcecie być wybrani, nie sądźcie, że jesteśmy "inteligentni inaczej"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!