Z tego co wiem to Wójt Gminy Aleksandrów jest apolityczny. Jako gospodarz gminy rozmawia ze wszystkimi dla dobra Naszej Gminy. Co niektórzy powinni brać z Niego przykład.
a Sulejów żadnego grantu nie dostał? czy są ludzie w gminie Sulejow za coś odpowiedzialni, co z wnioskami o dofinansowanie fotowoltaiki, program dofinsnowań kończy się w marcu 2020, a Ostyrowski od 3 lat składa wniosek u Marszałka. Może nie ma transportu dla Pana burmistrza, może podwieźć do Marszałka?
Do Ananasa Prawdziwy Polak to pisobolszewik o pogladach totalitarnych
Śmierdzi mi to "bonusem" przed wyborczym, ci co chcecie być wybrani, nie sądźcie, że jesteśmy "inteligentni inaczej"
gmina mniszków przystępuje do budowy drogi dojazdowej do cegielni ,sulejów marnuje szanse przyłączenia się do inwestycji i skomunikowania terenów inwestycyjnych podklasztorza i odciążenia dojazdu do podlkasztorza
Najwieksza zaraza dla mojego domu Polska to pisobolszewizm i Kaczynski
Panie Drozdek kiedy poprawi pan infrastrukture w mniejszych miejscowościach gminy Wola Krzysztoporska a nie tylko w większych i to ze swoim elektoratem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!