Panie Juliuszu. Dzięki takim akcją, ma Pan mój głos, choć miałem inny zamiar. Chamstwo trzeba tępić. Życzę wygranej.
Co tam w sztabie Juleczka zabrakło pomysłów na kampanię? banery sobie muszą mazać, żeby zaistnieć?!!! Słabo
Panie Juliuszu włożył Pan kij w mrowisko i tak trzymać. W końcu ktoś ma odwagę , a te mury runą, dzięki Panu
Rajd rowerowy z OSiR-em
Panie Wiernicki jest Pan za zdrowym trybem życia?
Jeżeli się nie uda, myślę, że prezydent Chojniak powinien zrobić Julka wiceprezydentem i przygotowywać go na prezydenta z Komitetu Razem dla Piotrkowa, bo Karol Szokalski nie jest lubiany w Piotrkowie i przegra. Nie można pozwolić, by Głowacka wchłonęła Julka!
Bez obrazy, ale kariera tego pana kojarzy mi się z przypadkiem Stana Tymińskiego. Tamtego też nikt nie znał, a wszedł do II tury. Nie powiem, pan Juliusz robi miłe wrażenie, ale czy to nie za mało? Ma 31 lat - czy to nie za mało, by zarządzać takim miastem? Nawet nie był radnym - czy to nie za mało? Myślę, że przez te 5-10 lat mógłby się najpierw pouczyć, a potem próbować zostać prezydentem.
Magistrat pisze komentarze. Nie damy się nabrać już na Pana Chojniaka. Juliusz Wiernicki tylko! Trzeba zmienić prezydenta. Panu Chojniakowi już wystarczy. Pensja 20 tysięcy miesięcznie wystarczy wystarczy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!