metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)11.04.2024 13:27

Odpowiedź dla pani Emerytki: proszę Pani z tego co mi wiadomo, piotrkowski Klub Gazety Polskiej wspierał i wspiera swoją szefową panią Beatę Dróżdż. Natomiast jeśli chodzi o wsparcie pana Juliusza Wiernickiego to wydaje mi się, że bliżej temu klubowi do pana Krzysztofa Chojniaka, który na początku swojej prezydenckiej kariery otrzymał błogosławieństwo PiSu, którego - notabene - nie był członkiem, no i nadal nim nie jest. Mam nadzieję,że w pełni zaspokoiłam Pani ciekawość. Pozdrawiam Panią serdecznie.

50

Karolxxx ~Karolxxx (Gość)11.04.2024 11:00

Mazanie bazgrołów, hejty i samo niszczenie tych banerów to jedno, wielu kandydatów to spotkało ale takie obrzydlistwo jest poniżej krytyki. Czytam te komentarze śmiejących się z tego ludzi i ręce opadają z tej bezmyślności, serio myślicie że te "bazgroły" napisały jakieś gnojki/ dzieciaki przypadkiem wracając ze szkoły na tylu plakatach? Brońcie swojego "tatusia" Chojniaka by Wam stołków nie pozabierał, ale w końcu to się skończy. Mój głos nie pójdzie na kogoś takiego. Czas na ogromną zmianę

77

Hsbsbsbbsbs ~Hsbsbsbbsbs (Gość)11.04.2024 13:19

He he chłopaku chcesz to zgłaszaj na policję ale po co o tym mówić w internatach? Pod publikę to jest robione? Marny pomysł

415

piotrkowianka 765 ~piotrkowianka 765 (Gość)11.04.2024 12:29

nie zagłosuję ani na jednego ani na drugiego bo żaden nie postawi Piotrkowa na nogi, ale nie znoszę wandalizmu i to należy tępić

39

Znawca tematu ~Znawca tematu (Gość)11.04.2024 13:12

Zamienicie stare twarze na nowe/stare :))) Czas pokaże kto się mylił.

32

gosc gosc ~gosc gosc (Gość)11.04.2024 13:07

To jest ta bomba o której p. Staszek na swoim profilu FB pisał i wpis został usunięty? xD

22

Zgrywus ~Zgrywus (Gość)11.04.2024 09:01

na ogladal się Colombo teraz gra ofiarę "kandydat na zabójcę"
Pan przeczyta fabułę

1225

suweren ~suweren (Gość)11.04.2024 13:02

Uważam, że należy dać szansę młodszemu kandydatowi. Gorzej niż jest nie będzie.

151

Seba ~Seba (Gość)11.04.2024 11:33

Mój głos na Pana Juliusza. Czas na zmiany. Nie zapominajmy o referendum które miało się odbyć!!!

228

wp ~wp (Gość)11.04.2024 12:52

jakis stary pierdziel napisał na plakacie bo jego kochany prezio jest zagrożony. Swoją drogą żenujące są te chojniakowe filmy na jego portalu. Panie obecnie prezydenice - nie czuje Pan że ta kampania i wybory są przegrane? Nic już tego nie zmieni - lepiej odejśc z głową podniesioną i klasą. Tego Panu życzę

111

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat