MAGISTRAT - proszę podać wyjaśnienie!!!
Bardzo ciekawe jest milczenie na ten temat. Nawet komentujący zazwyczaj tryskający jadem olewają sprawę... Zmowa milczenia, czy jak? Ludzie! Obudźcie się, ujadacze zacznijcie pisać z sensem, a nie po to by tylko ujadać!!!!!
Nie ma, jak "wolność" mediów hahahahaha, jaka żenua.
Nie mniejsza niż to całe niby-gospodarowanie miastem.
Pracownicy UM - proszę udzielić informacji:
Spektakt historyczny B. Wołoszańskiego - CZEMU NIE W PIOTRKOWIE??!!!! Upraszamy magistrat o wyjaśnienia w tej sprawie
W tym pytaniu zawarta jest odpowiedź...
A może to grubszymi nićmi szyte?Temat poruszono w audycji "o tym się mówi", umieszczanej i aktualizowanej każdego niemal dnia na stronie strefy. Czemu tej, akurat tej audycji tam nie ma?! Ktoś usiłuje zamieść brudy pod dywan? Bo tak to wygląda. Ponawiam pytanie M_aćk_a:
czemu nie opublikowano audycji "o tym się mówi" z 6 maja 2011?
Masz do tego prawo, ja jestem prostszym organizmem ludzkim. Dla mnie jest czarne i białe. Te szopki mnie się nie podobają i już. Kogoś może to podniecać.
Temat dawania części ciała po całej linii przez osiołki z stajenki widać nei specjalnie interesuje ludzi skoro dla nich to nie jest problem (patrz temat artykułu).
Ale Klecie, proszę ja Cię bardzo, nie popadaj w ekstremizmy: albo albo. Wolę swego rodzaju ferment artystyczny, aniżeli stagnację i nicość. W normalnym mieście jest miejsce na różne inicjatywy - potrzebna jest tylko pewna doza otwartości. No tak, ale przecież Piotrków to miasto zaściankowo-prowincjonalno-konserwatywne...
Interakcje, z tego co wiem, to nieco obszerniejsza formuła, aniżeli świecenie golizną. Mam to w nosie, nie przepadam za performersami, ale ich nie piętnuję.
Mylisz się i to bardzo! Jest o czym dyskutować! Jest!
Posunięcie panów ze słomą magistracką w butach uważam za SKANDALICZNE!!! Takie postawy kmiecie trzeba piętnować!!! Twoje milczenie oznaczać będzie zgodę na takie bezceremonialne rżnięcie głupa! A chyba nie wklepujesz tych postów tylko dla zasady albo dla czystej ekonomii? Zatem: jest o co kruszyć kopie
Kwestia zasadnicza do wyjaśnienia zależy kto co lubi :D Ja jestem za dziurawcami. Natomiast jeśli ktoś gustuje w krzaczkach jako krzaczek to już jego zboczenie.
Wracając do tematu i pod tematu z boku. Skoro władza woli golenie jaj niż kontakt z historią to o czym tutaj wybitnie dyskutować ?
To w takim razie może naprawdę warto skomentować ostatnie posunięcie (a raczej jego brak) smotruchów z Magistratu? Miał być spektakl historyczny, będzie jedno wielkie G...O! I co? Nikogo to nie rusza?! Tylko krocza Wam we łbach?!
Udzieliłem Tobie poparcia ?
Dla mnie golenie jaj to żadna sztuka, która musi wyjść poza toaletę i tyle.
Nie wiem czy państwo dopłaca ludziom do golenia narządów intymnych ? Bynajmniej ja nic o tym nie wiem.
Ale zamknijmy ten temat w tym wątku już.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!