Gdzie? Ano pisząc cyt."widziałem na bramkach nie raz "kalafiory",czesto na bani,poprawiam się, bardziej niz czesto" , "sporty walki to nic innego jak szkolenie nowych zastepów "bramkarzy" i potencjalnych odbiorców "specyfików".
Nie ma nic żałosniejszego jak napisanie własnych "przemysleń" a potem przysłowiowe odkrecanie kota ogonem. Trzeba byc mężczyzna i umieć ponieść odpowiedzialność za swoje słowa. Niedawno napisałeś głupote o rzekomych wydatkach kierownictwa Skry Bełchatów na hormony wzrostu, teraz zarzucasz że sporty walki stymuluja się "specyfikami". A może najzwyczajniej w swiecie Tobie / skoro zwracasz sie do mnie po imieniu to zezwalasz abym i ja taka formę zastosował/ lekarz nie trafił z medykamentami i stąd ta obsesja i szukanie współtowarzyszy niedoli?
Ja przedstawiam na tym forum swoje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać:)
Szczerze i otwarcie. Co sie kryje za nickiem " lopez"? Wiem ze samo słowo to juz przejaw zadufania ale moja ciekawośc jest spora:)
I niech taka zostanie.....
Do Adam:Ja drogi Panie nie napisałem że Skra podaje hormon wzrostu, ja napisałem o przykladowych kosztach np obozów,kadry szkoleniowej,opieki lekarskiej, odnowy oraz koszty hormonow przypadku jego podawania.Ja nigdy nie pisałem że jakiekolwiek kierownictwo jakiegokolwiek klubu ma wydatki z tym związane{hormonami}w kategoriach pewnej informacji ,ja podawałem przykładowe koszty jekie ponoszą kluby i co ewentualnie się do nich zalicza i był to przykład a nie stwierdzenie faktu. I tak oto zmanipulowałeś mój wpis.
To może łaskawie przeczytaj swoje własne posty skoro pamięć juz nie ta. Na przytoczone sukcesy kadetów i juniorów Skry Bełchatów napisałeś o ogromnych kosztach jakie wiąża sie z wybitnymi wynikami i m.in podałeś zakupy hormony wzrostu. To w sposób logiczny wiązało się z zespołem Skry . Jeżeli juz sam nie wiesz co piszesz to niestety masz juz objawy demencji starczej..
To może łaskawie przeczytaj swoje własne posty skoro pamięć juz nie ta. Na przytoczone sukcesy kadetów i juniorów Skry Bełchatów napisałeś o ogromnych kosztach jakie wiąża sie z wybitnymi wynikami i m.in podałeś zakupy hormony wzrostu. To w sposób logiczny wiązało się z zespołem Skry . Jeżeli juz sam nie wiesz co piszesz to niestety masz juz objawy demencji starczej..
Ja mam znakomitą pamięć a ty próbujesz manipulować moim postem. No ale tak to jest w dzisiejszych czasach, niby dziennikarze na etatach a brak w tym kieunku wykształcenia.{ max srednie}.
Ten dziennikarz to niby ja? Nie rozsmieszaj mnie "Lopez"
przez lopeza zwyczajnie przemawia zazdrosc. co z tego ze kolesie maja na bramkach kalafiory od biegania za pilka tez moga sie zrobicc przy zderzeniu czy cos. hejtuesz na tym necie, spinasz sie o sporty ktore w Piotrkowie nie istnieja i uwazasz sie za "fachowca". wyjdz z domu spojrz na codzienna rzeczywistosc, w sportach walki miedzy innymi zapasach trzeba uzywac glowy, na macie jestes sam, wiesz ze nikt Ci nie pomoze a sporty o ktorych Ty mowisz sa calkiem inne, za sukces lub porazke odpowiedzialna jest cala druzyna. co z tego w jakiej dyscyplinie medal czy w piłce czy zapasach lub boksie czy judo. Mało tego moje zdania jest takie ze medal zdobyty sam o wlasnych siłach tak jak w sportach walki jest bardziej cenny, wartosciowy niz zdobyty jako druzyna. wiesz wtedy masz ta satysfakcje ze sam to zrobiles a nie ze ten rzucil 5 bramek a tamten 15. dziekuje ; )
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!