E mylicie się wice teraz jest w sztabie PSL i od jutra bedzie robił kampanie po wyborach znów bedzie pisem i będa żyć z wojtem długo i szcześliwie aby Robuś miał korytko i pieniadzę .
A ja myślę że będzie tak nie skreślajcie Wice wójta on jest PIS a jak pis wygra to zobaczycie że pokaże wójtowi gdzie jego miejsce. A wójt raczej w PIS nie ma nikogo kto mu d..... obroni . Robert na wójta .
Wójt Robert pokazał klase i kto się kogo boji podczas ostatnich wyborów,narobił w pory i robił to co mu kazali
Ale ten mur w herbie nie wygląda na kamienny. To klasyczny mur z gorzkowickich pustaków z Gofabetu :)
chyba rrr boisz się pisu i wice a on taki dobry chłop rządził by razem ze swoim guru z polnej .
Wójt nie zostanie posłem poniewaz startuje z 7 miejsca a wchodzi osoba z 1 .... mamy dobre władze i lepiej niech nic sie nie zmienia
Mam nadzieje że jeśli wójt zostanie posłem to wójtem zostanie Robert to porządny człowiek a był przez tyle lat w cieniu bo wójt się go bał .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!