metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość. ~Gość. (Gość)16.09.2011 17:08

Można miec różne poglądy polityczne, ale wandalizm w kazdej formie należy potępiać.
A ci którzy tak wiele mają do powiedzenia na temat PiSu niech sami zaczna coś robic dla Polski.

00

Ramzi ~Ramzi (Gość)16.09.2011 21:47

"Gosc." napisał(a):
Można miec różne poglądy polityczne, ale wandalizm w kazdej formie należy potępiać.
A ci którzy tak wiele mają do powiedzenia na temat PiSu niech sami zaczna coś robic dla Polski.

Uczciwie pracuję od 18-tego roku życia mam trójkę wspaniałych dzieci których uczę aby pomagały i wspierały innych.Mówię o takich wartościach jak honor i duma z tego że są polakami.Czy jestem patryjotą czy mało robię dla polski?Ale słowo patryjotyzm jest zarezerwowane tylko dla zwolenników PIS.To tylko oni są polakami.

00

Do Ramzi ~Do Ramzi (Gość)17.09.2011 00:19

Witaj. Próbujesz zmienić temat. Niestety, niezbyt udatnie. Bowiem to co napisałeś, doskonale pasuje do scharakteryzowania działalności wspomnianych w tekście wandali. To właśnie dla nich ludzie, którzy popierają PiS, nie są godni nie tylko miana Polaka, ale także człowieka. Dlatego widać uznali, że można bezkarnie niszczyć własność owych, jak ich nazywają, "pisiorów". Czy nie widzisz, że w kraju na Wisłą od kilku lat dokonuje się proces odczłowieczania 25-30-w porywach 49 procent społeczeństwa? Ten proces prowadzi do takich działań, jak te opisane w tekście.
Polak i patriotyzm. Pozdrawiam.

00

do Muchozol ~do Muchozol (Gość)17.09.2011 00:22

To miało być zapewne śmieszne i na poziomie. Niestety - na poziomie zabawności pijanego Tarasa leżącego na ulicy. Odpowiadam więc. Polityczny wandalizm. Jeśli jesteś zainteresowany działalnością społeczną, oferta jest szeroka - Caritas, PCK, fundacje itd.

00

do zet ~do zet (Gość)17.09.2011 00:24

Elektoratem możesz nazywać siebie. Tak i odczłowieczać. Nas nazywaj z łaski swojej ludźmi.

00

do Doker ~do Doker (Gość)17.09.2011 00:26

Pewnie. Do czasu gdy nie spotka PO, SLD, PSL-u. Wtedy to będzie zamach na wolność i demokrację (ZBOWiD?). Dopóki strzelają w biurach PiSu wszystko jest w porządku, prawda? W sumie spalenie Reichstagu to też był przecież tylko pożar...

00

do MARKPIO ~do MARKPIO (Gość)17.09.2011 00:38

Skoro się cieszysz z tego wydarzenia i wzywasz imienia wodza waszego nadaremno, to zapytać nie omieszkam, jakiego kolorku koszule nosicie? Bo to mi brzmi jak radość wiadomych z nocy kryształu pełnej...

00

west ~west (Gość)17.09.2011 00:55

[cytat="do-MARKPIO"]Skoro się cieszysz z tego wydarzenia i wzywasz imienia wodza waszego nadaremno, to zapytać nie omieszkam, jakiego kolorku koszule nosicie? Bo to mi brzmi jak radość wiadomych z nocy kryształu peł
I to jest cały ,zakompleksiony, zapyziały PIS!!!!
PIS czyli PIC!!!!
PIS , doszukujący się wszędzie zdrady, wykazujący objawy choroby umysłowej.
Mam prośbę, leczcie się, odejdzcie z polityki i do...lekarza!!!!!!!!!
Nie skłócajcie społeczeństwa, naie samą tragedią smoleńską Nasz naród żyje!! Jest przyszłość, są inne zadania i priorytety! Młodzi oczekują mądrych, nowoczesnych posunięć!
Czy nie widzicie że elektorat inteligencki was nie cce!!!???

00

Krystyna z elektrowni ~Krystyna z elektrowni (Gość)17.09.2011 01:14

"west" napisał(a):
[cytat="do-MARKPIO"]Skoro się cieszysz z tego wydarzenia i wzywasz imienia wodza waszego nadaremno, to zapytać nie omieszkam, jakiego kolorku koszule nosicie? Bo to mi brzmi jak radość wiadomych z nocy kryształu peł
I to jest cały ,zakompleksiony, zapyziały PIS!!!!
PIS czyli PIC!!!!
PIS , doszukujący się wszędzie zdrady, wykazujący objawy choroby umysłowej.
Mam prośbę, leczcie się, odejdzcie z polityki i do...lekarza!!!!!!!!!
Nie skłócajcie społeczeństwa, naie samą tragedią smoleńską Nasz naród żyje!! Jest przyszłość, są inne zadania i priorytety! Młodzi oczekują mądrych, nowoczesnych posunięć!
Czy nie widzicie że elektorat inteligencki was nie cce!!!???

Nie pij tyle jak walisz w kompa. Poznaj podstawy edycji tekstów i dopracuj pisownię z języku którym się posługujesz.
Palikot już poszedł lulu?

00

do west ~do west (Gość)17.09.2011 01:31

Faktycznie. Z Twojego wpisu wprost emanuje inteligencki styl. Tylko pogratulować takich zwolenników "mecenasowi" Januszkowi. Te wykrzykniki wielokrotne, te znaki zapytania - proponuję w ramach intelektualnej rozrywki dla prawdziwych inteligentów przewertować Der Sturmer. WSZYSTKO JUŻ BYŁO.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat